ŠOK IZDANJA ANE ČURČIĆ! Pogledajte kako je Zvezdanova bivša izgledala pre "Zadruge" i svih OPERACIJA, totalna promena! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 20.05.2023 | 19:20


Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića ranije uopšte nije ličila na sebe!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
ŠOK IZDANJA ANE ČURČIĆ! Pogledajte kako je Zvezdanova bivša izgledala pre "Zadruge" i svih OPERACIJA, totalna promena! (FOTO)

Aktuelna učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, privukla je veliki pažnju javnosti kao prevarena žena koju je Zvezdan Slavnić javno osramotio uplovivši u vezu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Da Ana voli da se neguje i da radi na svom fizičkom izgledu govore njene fotografije iz mladosti, na kojima se Ćurčićeva i te kako razlikuje od onoga kako danas izgleda.

Naime, osim što se tada farbala u tamnije nijanse i drugačije se šminkala, ona je zatezala lice, a nije odolela ni trendu uvećavanja usana. Osim toga, Ćurčićeva je ranije nosila i naočare za vid, što je takođe doprinelo njenom drugačijem izgledu.

POGLEDAJ GALERIJU

Ono čemu je ostala dosledna je duga kosa, koju neguje i pred kamerama.

Podsetimo, Ana je tokom boravka u Beloj kući otkrila brojne pikanterije iz ljubavi sa Slavnićem, ali i Acom Bulićem sa kojim je bila dugo u vezi. 

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Aca Bulić, Ana Ćurćić, Zvezdan Slavnić Zadruga 6

BONUS VIDEO: