TAKI IZBAČEN IZ OČEVOG TESTAMENTA, SVE PREPISANO MAJI MARINKOVIĆ: Ovaj skandal će posvađati oca i ćerku!


IZVOR: Republika/O. B. - 09.05.2023 | 19:30


Otkrivamo šta se desilo sa testamentom oca Takija Marinkovića, koji je preminuo.

Foto: Instagram.com
TAKI IZBAČEN IZ OČEVOG TESTAMENTA, SVE PREPISANO MAJI MARINKOVIĆ: Ovaj skandal će posvađati oca i ćerku!

Tuga u porodici Marinković je neizmerna, Maja i Taki izgubila su deo porodice. Naime, Taki je potvrdio za Republiku da mu je preminuo otac, a Majin deda, te da će se sutra obaviti sahrana u krugu najbližih. 

Inače, Majin deda je živeo u Belom potoku, imao je ogromno imanje i kuću na dva sprata. Kako saznajemo, Maja je imala idiličan odnos sa dedom, često je odlazila kod njega, a bio je i vrlo ponosan na nju što je uspela da stvori sebi šta god je poželela. 

Foto: TV Pink

Maja Marinković i Taki Marinković

 

No, postavlja se pitanje šta će se desiti sa nasledstvom Takijevog oca, a za Republiku govori dobro obavešten izvor, te ističe da će ovo možda napraviti i raspravu između Marinkovića. 

- On nije imao nikog sem Maje i Takija i normalno je da će sve prepisati na njih. Ali on je to već odradio, sve je prepisao na Maju, Takija nije stavio u testament. Mislim da oni to već znaju, Taki je neko ko ima svoj stan, sve svoje, a deda je ostavio Maji nasledstvo, jer su bili veoma vezani jedno za drugo - govori izvor za Republiku i dodaje:

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković

 

- Taki će se možda naljutiti malo, ali dobro, nema šta, on ima svoje, tako da nema šta, Maja će sama odlučiti šta će uraditi sa tim placem i kućom. To je ogromno imanje u Belom potoku, kuća je na dva sprata, tako da, ako iskoristi ovu situaciju može i da je dobro proda - završava naš izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO: