ANĐELA SE SVETI SLAVNIĆU: Crnogorka želi da mu smuva DRUGA, ima pakleni plan da mu UNIŠTI život!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 09.05.2023 | 09:00


Anđela Đuričić isplanirala kako Zvezdanu da se osveti.

Foto: ATAImages
ANĐELA SE SVETI SLAVNIĆU: Crnogorka želi da mu smuva DRUGA, ima pakleni plan da mu UNIŠTI život!

Anđela Đuričić ima opasan plan kako da se osveti bivšem dečku Zvezdanu Slavniću zbog onog što joj je uradio s Majom Marinković, ponizivši je najstrašnije. Naime, vatrena Crnogorka po izlasku iz "Zadruge" želi da se smuva s jednim Zvezdanovim bivšim prijateljem i tako mu se osveti za sve što joj je uradio. Iako je velika verovatnoća da će se Slavnić i Đuričićka pomiriti, ona ne odustaje od ideje da mu se osveti.

- Kako je dosta slušala o Zvezdanovom životu, šta joj je sve pričao, ona je uhvatila detalj da s jednim drugom kog je mnogo voleo više nije dobar. Iako postoji velika šansa da se pomiri s njim u narednim nedeljama, po izlasku planira da mu se osveti za sve i da mu zabije nož u leđa na način na koji se on najmanje nada - počinje izvor blizak produkciji koji je tokom boravka Crnogorke u prostorijama produkcije u Šimanovcima načuo deo njenog plana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se sveti Zvezdanu Slavniću

- Pričala je s devojkom iz produkcije da će mu se us*ati u život i da će ga to najstrašnije zaboleti. Potražiće tog druga o kom joj je Zvezdan pričao, zbližiće se s njim i pokušaće da ga osvoji. Ma ona je spremna na sve jer neće da mu pređe peko Maje Marinković ni u ludilu. On joj se gadi od momenta kada je smuvao Maju. Mozgala je i smišljala kako da ga ponizi i navede da pati. Taj drug je njeno oružje. Svi čekamo pomirenje, ali i to što će se desiti kada se "Zadruga" završi - tvrdi izvor blizak produkciji.

BONUS VIDEO: