KUKA I MOLI: Žiža ne želi da napusti Zadrugu!


IZVOR: Republika - 11.02.2018 | 22:11


Glumica Žiža Stojanović, koja je večeras nominovana zajedno sa Banetom Čolakom, preplakala je zbog bojazni da će večeras odlukom glasača napustiti "Zadrugu". Nju je najpre u izolaciji tešio Lepi Mića, a potom Janjuš, od kojeg je Žiža tražila savete i podršku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žiža Stojanović

- Janjuše, reci mi, je l' su bolje od mene?! Meni je mnogo teško, ne što nemam... Ja imam, nego sam glupa! Jesam, nego šta sam?! - kukala je Žiža, koju je Janjuš savetovao da se obrati glasačima i pozove ih da je podrže tokom večerašnjeg izbacivanja.

- Samo pozivajte glasače da glasaju za vas - savetovao ju je Janjuš. Međutim, nije uspeo da uteši snuždenu glumicu koja se boji jer postoji šansa da večeras napusti velelepni grad nadomak Beograda, u kojem je provela više od pet meseci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žiža Stojanović

- Ja ovde treba da se ubijem i obesim. Ja sam se obrukala! Ja imam, meni nije do materijalnog... Nisam toliko glupa, znam ko je meni ravan, ko je ispod, a ko iznad mene... Ali, ovo je rulja! Janjuše, da se molim Bogu. Znaš koliko mi teško pada, samo da ne dobijem neku bolest - kukala je Žiža koja je, čim je Janjuš napustio prostoriju, pogledala u kameru, briznula u plač i obratila se svima koji su je podržavali tokom prethodnih meseci.

- Molim vas, mili moji glasači, meni je jako teško. Molim vas, glasajte za mene. Ja sam ovde pola godine... Ja sam glupa, naivna. Glasajte za mene molim vas, molim vas.