PUČE BRUKA U ĐENOVIĆIMA! Anđeli će se SLOŠITI kad bude saznala šta joj je sa porodicom i drugaricom POPADIJOM, oglasila se SESTRA!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 18.04.2023 | 17:15


Anđela je juče napravila skandal zbog toga što nije dobila čestitku od najmilijih!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PUČE BRUKA U ĐENOVIĆIMA! Anđeli će se SLOŠITI kad bude saznala šta joj je sa porodicom i drugaricom POPADIJOM, oglasila se SESTRA!

Voditelj Darko Tanasijević juče je ušao u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima čitao čestitke i otvorao poklone koje su im za Vaskrs poslali najmiliji. Nastao je potpuni kolaps kad je voditelj saopštio Anđeli Đuričić da joj od porodice i najbolje prijateljice nije stiglo ništa. Đuričićeva se slomila, a Zvezdan Slavnić je posramio njenu porodicu i najbolju drugaricu popadiju zbog toga što joj nisu poslali ništa.

Na društvenoj mreži Tviter proširio se komentar sa Fejsbuka, gde jedna korisnica navodno otkriva šta se dešava u Đenovićima i zbog čega Đuričićeva nije dobila čestitke od najmilijih. Kako piše, ona prenosi reči Anđeline sestre od strica.

Foto: Facebook.com, Twitter.com

Post o Anđeli koji kruži Tviterom

- Da ne bih pisala iste komentare gde god se pomene čestitka od Anđelinih, evo da napišem post. Pre desetak dana Anđelina podrška je držala lajv, u koji se uključila Anđelina sestra od strica. Fino devojka rekla da su Anđelini jako loše, da ne izlaze iz kuće, da ih je sve razočara i da ih je sramota. Ona sama radi u bolnici i sramota je kad je ljudi nešto pitaju, da je užas njen (Anđelin) s*ks u Zadruzi bez pokrivača. 

Anđelini admini su tada rekli da su se na početku 2 puta čuli sa popadijom i više ne, da bi ta ista sestra rekla da je i popadija razočarana. Sad vidim da podrška izbacuje da je popadija poslala česitku, a ta ista podrška pre dva dana pričala u lajvu da su oni veća podrška Anđeli od popadije. Čak su tu devojku nagovarali da ona pošalje čestitku, da Anđela zna da nije sama. Nije se sestra nudila, samo je rekla da od porodice neće dobiti ni poklone, ni čestitku i da njeni roditelji nisu išli u Šimanovce, niti će ići da dočekaju Anđelu po završetku - piše ova korisnica i dodaje:

Foto: Facebook.com, Twitter.com

Post o Anđeli koji kruži Tviterom

- I da, muž je popadiji zabranio bilo kakvo oglašavanje po pitanju Anđele, jer čovek kao svešteno lice ima užasne neprilike - dodao je ona. 

BONUS VIDEO: