ZVEZDANOVA MAJKA VARALA MOKU SA ČUVENIM GOLMANOM! Milena Kačavenda RASKRINKALA Slavniće, zbog preljube Slavica završila na ulici: Džukelo odvratna!


IZVOR: Republika - 22.03.2023 | 20:54


Milena Kačavenda otkrila je nepoznate detalje iz života Moke i Slavnice Slavnić.

Foto: ST/A.Nalbantjan, TV PInk
ZVEZDANOVA MAJKA VARALA MOKU SA ČUVENIM GOLMANOM! Milena Kačavenda RASKRINKALA Slavniće, zbog preljube Slavica završila na ulici: Džukelo odvratna!

Milena Kačavenda bila je gost u emsiji ''Amidži šou'' u kojoj se javno obratila majci Zvezdana Slavnića.

- Ovo mi je žena gospodina glav**ća kupila za rođendan, jedan prsten i narukvica, s obzirom da me ne poznaje. Očigledno je dobila amneziju u domu. Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smela da pljuneš nikada. Moram da ih podsetim nju i gospodina "tatka bez patke" na jednu tužnu priču njihovog života, od pre 40 godina - počela je Milena, pa dodala:

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

- Njihovi kućni prijatelji bili gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama, sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića i kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa Tomislavom Ivkovićem, tako se prekinulo prijateljstvo i tako je Slavnica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na šta ću ih podsetiti, jer su već rešili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće.

Podsetimo, Zvezdanova majka Slavica Slavnić iznela je niz optužbi na račun Ane Ćurčić koja ju je godinama čuvala, rekavši da je nju Ana fizčki napala.

BONUS VIDEO: