CRNA ANĐELA, IMAŠ LI SRAMA?! Ljubavnica skinula Zvezdanu gaće, pa ZAVUKLA JEZIK u njegovu ZADNJICU! Šok scene u rijalitiju! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.03.2023 | 09:35


Anđela Đuričić ne prestaje da negativno iznenađuje javnost svojim ponašanjem u rijalitiju.

Foto: printscreen/instagram
CRNA ANĐELA, IMAŠ LI SRAMA?! Ljubavnica skinula Zvezdanu gaće, pa ZAVUKLA JEZIK u njegovu ZADNJICU! Šok scene u rijalitiju! (VIDEO)

Anđela Đuričić postala je glavan tema šeste sezone "Zadruge", kada je stupila u odnos sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem, i od tog trenutka ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima.

Naime, kako je u prethodnoj sezoni važila za smernu i kulturnu devojku, te tako osvojivši visoko treće mesto u rijalitiju, fanovi "Zadruge" ostali su zabezeknuti njenim trenutnim ponašanjem i na šta je sve spremna kako bi se dodvorila Slavniću.

I kako ju je kamera u više navrata uhvatila kako ljubi i liže noge i stopala bivšeg robijaša, nisu joj strane ni vrele akcije koje gotovo svakodnevno ima u rijalitiju, pa joj je tako nedavno posle jedne sevnulo i međunožje, što je potpuno zgrozilo javnost POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, Đuričićeva je otišla jedan korak dalje, te sada javno uhvatila Zvezdana za polni organ vidno ushićena  i glasno se smejala, a zatim mu i skinula gaće i krenula da poljubi i lizne njegovu zadnjicu.

Ono što je dodatno zgranulo gledaoce najgledanijeg rijalitija jeste činjenica da njih dvoje nisu bili sami u prostoriji, već je na samo metar od njih ležao Lepi Mića.

 

 

BONUS VIDEO: