"OPET OD SEBE PRAVIŠ HELGU" Zvezdan se kao predator ušunjao Anđeli u krevet, pa krenuo da je ponižava: Fali ti BOLEŠTINA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.03.2023 | 22:00


Zvezdan Slavnić održao je bukvicu svojoj ljubavnici, Anđeli Đuričić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"OPET OD SEBE PRAVIŠ HELGU" Zvezdan se kao predator ušunjao Anđeli u krevet, pa krenuo da je ponižava: Fali ti BOLEŠTINA! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić došao je u hotel "Zadruga" kod Anđele Đuričić i uvukao joj se u krevet, kako bi sa njom porazgovarao o svemu što se desilo tokom prethodnih večeri i u svađi sa Anom Ćurčić i ostalim zadrugarima.

- Imam jednu stvar da ti kažem, ali dobro da me poslušaš. Jako me nervira da komentarišeš, da se svađaš, da vrištiš, meni to ide na k*rac. Tebi fali da se ti sa celom kućom svađaš i da skočiš na sve što ti neko kaže, meni to ne paše. Ti ne možeš da se smiriš. Ja ne želim da ti objašnjavam... Ti ako ne osećaš to i viidš kao što vidiš, nego me dovedeš u još gore stanje... Počinjem da vidim da ti fali boleština koja mene uopšte ne zanima. Ti u toj boleštini ne znaš šta pričaš, a ti posle nemaš kočnicu, pa kažeš stvari za koje nemaš potrebu i od sebe praviš "Helgu". Zadnja tri, četiri dana je to ozbiljno. Neću da pričam dalje i da se raspravljam sa tobom - govorio je Zvezdan. POGLEDAJ GALERIJU

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: