OVAKO IZGLEDA BRAT ACE BULIĆA! Krije se od očiju javnosti, uspešan je biznismen, a OVO je njegova najveća ljubav! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.03.2023 | 18:00


Mladi naslednik Jusufa Juse Bulića sušta je suprotnost Draganu Aci Buliću, koji zbog odnosa sa Anom Ćurčić želi da uđe u "Zadrugu 6".

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
OVAKO IZGLEDA BRAT ACE BULIĆA! Krije se od očiju javnosti, uspešan je biznismen, a OVO je njegova najveća ljubav! (FOTO)

Otakako je bivša partnerka Zvezdana Slavnića Ana Ćurčić ušla u rijaliti "ZadruguDragan Aca Bulić je bio glavna tema u medijima. Dok se nekadašnji žestok momak svim silama bori da uđe u Pinkov rijaliti program njegov brat po ocu Đorđe Bulić je žestok protivnik ovakvih formata.

O tome je nedavno govorio u medijima, a prema pisanju medija, mlađi naslednik Jusufa Juse Bulića je uspešan biznismen, prvi čovek fudbalskog kluba "Železnik", vlasnik ugostiteljskog objekta koji privatni život čuva samo za sebe.

Foto: FK Železnik 1930

Đorđe Bulić

Đorđe je ozbiljna priča. Njega ne zanimaju šou programi već isključivo sport, humanitarni rad, porodica i privatni biznis kojem je maksimalno posvećen. Teško da ćete njega da vidite u društvu strarleta, ali zato ćete ga videti sa našim sportistima i uticajnim ljudima. Prošle godine je organizovao humanitarni turnir na svom stadionu koji je bio posvećen njegovom pokojnom ocu, čuvenom Jusi, a sva sredstav od turnira otišla su za lečenje bolesnog deteta - kaže Bulićev blizak prijatelj dok Đorđe ipak nije želeo da priča mnogo na ovu temu.

- Hvala na pozivu, javno bih samo da govorim o sportu i planovima za fudbalski klub "Železnik", nadam se da me razumete - bilo je sve što je želeo da kaže za Informer.