BEBICA POKUŠAO DA SE UBIJE! Popio šaku lekova, 15 minuta su ga VRAĆALI u život, pronađeno i OPROŠTAJNO PISMO!


IZVOR: Republika - 01.03.2023 | 11:59


Bebica ne može da živi bez Miljane.

Foto: youtube.com/AmiG Show
BEBICA POKUŠAO DA SE UBIJE! Popio šaku lekova, 15 minuta su ga VRAĆALI u život, pronađeno i OPROŠTAJNO PISMO!

Nenad Macanović Bebica je pobegao iz šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', zbog čega je odmah diskvalifikovan. Razlog njegovog odlaska iz Bele kuće bio je odnos njegove ljubavi Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole koji nije mogao da podnese.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nenad Macanović Bebica

Kako prenosi Star, porodica Macanović je prihvatila sina nazad i sada na sve načine pokušavaju da mu ukažu na greške, otvore oči i odvoje od Miljane. Kako se navodi, do pomirenja je došlo kada je on po napuštanju rijalitija pokušao da naudi sebi, popivši punu šaku lekova za smirenje.

- Bebica je planirao da ode u Niš kod Siniše, ali kada ga je pozvao sa jedne pumpe on se nije javio na telefon. Otišao je kod jednog druga i kada je ostao sam u stanu popio je lekove za smirenje, ali je preterao. Sreća da se njegov drug brzo vratio u stan i spasao ga. Bebica nije reagovao uopšte, bio je bez svesti, pa ga je drugar odvezao u Urgentni centar. Tamo su mu dali neku injekciju i on se povratio posle 15 minuta. Još veći šok je bio kada je durg dao Bebicinoj mami pismo koje je našao u stanu. Tu je pisalo kako neće da živi bez Miljane i da ne može da podnese ako se ona vrati Zoli, pa su to shvatili kao njegovo oproštajno pismo - priča drug za pomenute medije.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nenad Macanović Bebica pokušao da se ubije

- Nenad je sada kod svojih u Kotežu, ne dozvoljavaju mu da gleda rijaliti i na sve načine se trudne da mu se Miljana ogadi. Njegova majka je zvala Sinišu i rekla mu sve što se dogodilo. Zamolila ga je da ne zove Bebicu i da se okanu njega, jer nije dobro psihički.

Podsetimo, Bebica i Miljana Kulić su juče viđeni u jednoj prodavnici odeće, te je pitanje da li će njegovi roditelji uspeti u svojoj nameri.

BONUS VIDEO: