BORA SANTANA VERIO MILICU KEMEZ! Romantična večera za Dan zaljubljenih, na ruci bivše zadrugarke zasijao DIJAMANT! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.02.2023 | 15:23


Bora Santana rešio je da ozvaniči svoju vezu sa Milicom Kemezom vereničkim prstenom.

Foto: instagram.com/milicakemezofficial
BORA SANTANA VERIO MILICU KEMEZ! Romantična večera za Dan zaljubljenih, na ruci bivše zadrugarke zasijao DIJAMANT! (FOTO)

Voditeljski duo Bora Santana i Milica Kemez svoju romansu započelu su pred kamerama u rijalitiju "Zadruga", a vezu su nastavili i van zidina Bele kuće, međutim, njihova veza prošla je i sito i rešeto. Ipak, i nakon raskida i turbulentnih trzavica, juče na Dan zaljubljenih, Bora je zaprosio Kemezovu u jednom prestoničkom restoranu.

Naime, Santana je svojoj lepšoj polovini priredio pravo iznenađenje kada je tokom romantične večere izvukao prsten i "kleknuo" ispred Milice, pitavši je da se uda za njega, čime se bivša zadrugarka odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Milica i Bora svoju vezu otpočeli su u rijalitiju "Zadruga 3". Njihova veza je otpočetka turbulentna, nebrojeno puta su raskirali i mirili se. Nedavno je Kemezova otkrila da joj je Bora čak i najavio da će je veriti.

- Reći ću da on već četiri dana spava kod mene, a govori svašta o meni! Ja sam mu rekla da nismo zajedno, ali on provodi sve vreme sa mnom, govori kako će on mene da ženi i kako će mi praviti decu, tako da to govori o mojoj toleranciji - ispričala je Milica jednom prilikom.

BONUS VIDEO: