"ALEKSANDRI SU PLAĆALI ZA S*KS!" Bivša rijaliti učesnica raskrinkala Nikolićevu: Folirala se sa Dejanom!


IZVOR: Republika - 11.02.2023 | 23:30


Jovana Šmizla otkrila je da je Aleksandra Nikolić nekim ljudima naplaćivala intimne odnose.

Foto: Nikola Mutic, Nebojsa Mandic, E-stock
"ALEKSANDRI SU PLAĆALI ZA S*KS!" Bivša rijaliti učesnica raskrinkala Nikolićevu: Folirala se sa Dejanom!

Nekadašnja učesnica rijalitija "ParoviJovana Novakov Šmizla komentarisala je za domaće medije moral zadrugarke Aleksandre Nikolić, koja je u "Zadruzi" ostavila dečka Dejana Dragojevića zbog Filipa Cara.

- Prva sam podržala to što se ona promenila zbog Dejana Dragojevića, a znam da se nije promenila, da drugačije ne bi mogla sa njim da bude u vezi. Svesno je ušla u vezu sa njim i folirala se dokle je mogla, a izgleda nije mogla dugo da izdrži pa je pokazala svoje pravo lice po stoti put i to je ona - rekla je Jovana, a onda progovorila o žurkama na kojima je Aleksandranavodno bila, kako bi, kako prenosi Informer, zabavljala muškarce.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Šmizla

- Da, pa šta su joj radili... fenirali je (smeh). Sve ono što mi inače radimo u krevetu sa partnerima, e to je radila. Ja stvarno ne mogu da pričam o moralu, mogu samo da se poklopim ušima i da ćutim, ali te njihove pretnje da će moj muž saznati ko sam i kakva sam, ali on zna sve o meni. Muž mi je rekao da je Aleksadra dobra, kaže da hoće da učini i da nema granice - otkrila je ona, a na pitanje da li je Aleksandra naplaćivala usluge, rekla je:

- Pa bilo je "fifti-fifti", kako za koga - rekla je Šmizla, prenosi gorepomenuti portal.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

BONUS VIDEO: