ANĐELINI RODITELJI ZVALI ANU PRED ULAZAK U ZADRUGU! Drama u Herceg Novom, Đuričići molili Zvezdanovu bivšu za OPROŠTAJ!


IZVOR: Republika - 03.02.2023 | 08:30


Roditelji Anđele Đuričić su toliko ogorčeni na njeno ponašanje da i dalje stoje pri odluci da je se zauvek odreknu.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Instagram
ANĐELINI RODITELJI ZVALI ANU PRED ULAZAK U ZADRUGU! Drama u Herceg Novom, Đuričići molili Zvezdanovu bivšu za OPROŠTAJ!

Šesta sezona "Zadruga" nije ni blizu kraja, međutim, ljubavni trougao koji čine Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić obeležila je ovogodišnje izdanje popularnog rijaliti formata. Slavnićeva javna preljuba s Crnogorkom i ulazak njegove nevenčane supruge Ane u rijaliti, kao i njena reakcija, podigli su veliku prašinu u javnosti i nedeljama unazad glavna je tema. Ipak, i dalje se dovodi u pitanje kako celokupnu situaciju podnose Anđelini roditelji, koji žive u Herceg Novom.

Kako mediji saznaju, oni su i dalje ogorčeni na svoju ćerku zbog javne sramote koju im je priredila, a kao što se i pisalo, toliko su ogorčeni na njeno ponašanje da i dalje stoje pri odluci da je se zauvek odreknu. Prema rečima njihovih komšija, oni apsolutno podržavaju ponašanje i stav Ane Ćurčić, a dan pred njen iznenadni ulazak u rijaliti uspeli su i da stupe u kontakt s njom kako bi joj se i lično izvinili zbog onoga što joj je uradila njihova ćerka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Čast i poštenje su iznad svega u Crnoj Gori. Anđeline roditelje svi znaju, žive u kući pored opštine. Čovek više od bruke i sramote ni u lokalnu prodavnicu ne ide. Njima je jako žao Ane i iako im je bilo teško da gledaju kako je bivša Zvezdanova partnerka izvređala njihovu ćerku prilikom ulaska u rijaliti i kad god joj se ukaže prilika, oni je podržavaju. Smatraju da će njene reči nekako dopreti do nje i da će je to opametiti. Znaju oni vrlo dobro da je Anđela na meti osude i podsmeha cele nacije, ali i da je ona sama kriva za to i da trenutno samo Ana ima tu snagu da je odvoji od Zvezdana i da se na tu priču konačno stavi tačka - priča izvor za Kurir.

Sagovornik dodaje i kako je izgledao Anin razgovor s Đuričićkinim ocem i majkom.

- Zvali su je dan pred ulazak u rijaliti, odmah nakon što je Veliki šef najavio Anin spektakularan dolazak u "Zadrugu". Oni su joj se lično izvinili za sav bol, sramotu i poniženje koje joj je priredila njihova ćerka sa Zvezdanom. Pristojno i na ivici suza su je zamolili da im oprosti, iako oni nisu krivi ni za šta. Više puta su joj naglasili da ima njihovu bezrezervnu podršku i da ne štedi Anđelu jer ih je obrukala za sva vremena. Ona im se zahvalila na pozivu i poručila im da njima ništa ne zamera i da je njima možda i teže nego njoj, jer je javnim sek*om sa Zvezdanom obrukala ne samo sebe već i celu svoju porodicu. Rekla im je da će ona da reši ovaj problem na svoj način i da će je njih dvoje zapamtiti za sva vremena - završava izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić roditelji Zadruga 6

Podsetimo, Ana je svojim ulaskom u "Zadrugu" šokirala sve prisutne, a očekivano najviše Zvezdana i Anđelu.

Je l' si oprala zubiće - pitala je Ana tada Anđelu, pa nastavila:

- Zamisli da se ovo dešava tvojim roditeljima, tvojoj mami i tati i da tvoja mama pet meseci sedi i plače, da joj se život potpuno srušio. Šta bi mislila o Anđeli - pitala je Ana.

- Da je najgora, najbezosećajnija i jako zla - rekla joj je Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić suočavanje Zadruga 6

BONUS VIDEO: