NAKON RASKIDA ZVEZDANA I ANĐELE, ANA SMUVALA CARA: Slavnićeva bivša ga ne ispušta iz ruku, objavljen snimak iz kreveta! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.01.2023 | 22:38


Ana Ćurčić završila je u krevetu kod Filipa Cara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAKON RASKIDA ZVEZDANA I ANĐELE, ANA SMUVALA CARA: Slavnićeva bivša ga ne ispušta iz ruku, objavljen snimak iz kreveta! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić saopštio je novoj devojci, Anđeli Đuričić, da je odlučio da naprave petomesečnu pauzu dok ne izađu iz rijalitija, dok njegova bivša supruga, Ana Ćurčić, koju je prevario, po mišljenju publike polako ulazi u novi emotivni odnos.

Zvezdan je priznao da mu je neprijatno da ima bilo kakve odnose, poljupce i zagrljaje pred bivšom suprugom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić raskinuo sa Anđelom Đuričić

 

- Razmišljao sam, došao sam do zaključka u ovoj sad situaciji kakva jeste, ja bih želeo da se povučem. Na šta mislim? Ako budemo kako jesmo bili, doći će do provokacija od nje koje će se, što tebi, što meni... Ne znam kako će se odvijati. Ja samo želim da ni sebi, ni tebi, ni njoj, napravim problem na bilo koji način. Ako ti mene voliš, volećeš me i za pet meseci kad izađem odavde. Ako se budem ponašao ovako, ne znam kako ću ja lično to raditi, da mi je tu neko s kim sam proveo 15 godina života - počeo je Zvezdan.

Sa druge strane, Filipu Caru pozlilo je nakon Aleksandrinog rođendana, a Ana Ćurčić je prišla da mu pomogne. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ja sam se istresirao sinoć. Nakon jednog dana mene to sve stigne.

- Kada sam ja ušla - upitala ga je Ana.

- Od stresa, od stresnih situacija - dodao je Car.

- Ti upadneš u hipohondriju, sebi pogoršavaš. Imaš doktorku ovde - kazala je Ana.

- Ja imam napade panike 10 godina - dodaje Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić drži Filipa Cara za ruku

 

Ana je sve vreme Filipa držala za ruku, a mnogi su to protumačili kao njihovo zajedničko simpatisanje. Usledili su komentari: "Opa, novi par na pomolu", "šta je ovo, od kada je ona doktorka?", "bIće ovde nečega verujte mi", bili su samo neki od komentara ispod klipa.

BONUS VIDEO: