ANA ĆURČIĆ U ZADRUGU UŠLA SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Otkrivamo šta može da joj se desi pred Zvezdanom!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 29.01.2023 | 06:30


Ana Ćurčić, kako saznajemo, ima veliki problem sa zdravljem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANA ĆURČIĆ U ZADRUGU UŠLA SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Otkrivamo šta može da joj se desi pred Zvezdanom!

Ana Ćurčić ušla je u ,,Zadrugu 6" kao prevarena nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, koja je već uspela da dobije veliku podršku naroda, naročito pripadnica nežnijeg pola zbog situacija u kojoj se našla. 

Međutim, portal Republika saznaje da je Ana ušla sa velikim zdravstvenim problemom u Zadrugu, sa kojim se bori već deceniju i po.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Naime, kako je izvor blizak Ani ispričao za Republiku, Zvezdanova nevenčana supruga imala velike napade panike, sa kojima se uspešno bori. 

- Ana nije uvek bila takva, njoj su napadi panike krenuli odjednom, ničim izazvani što se kaže. Međutim, ona je odmah shvatila da postoji problem i javila se stručnom licu i uspešno se bori sa tim problemom. Ne gleda na to kao problem, pa joj je lakše svakako, ali opet, nije sada svejedno kada je među tim ljudima tamo, nadam se da će se držati kako treba - započinje izvor za Republiku i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6 ulazak

 

- Zvezdan zna za te njene probleme, nadam se da će se naći tu za nju, ako joj se oni vrate, što je vrlo moguće, jer je sada pod velikim pritiskom, jer svaki dan mora da gleda ljubavnicu svog voljenog i njega. 

BONUS VIDEO: