"DOK JOJ POPADIJA KUŠA SUPU, ONA NASKAČE" Tara Simov uništila Anđelu, pa Zvezdanu izjavila saučešće! (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.01.2023 | 14:31


Tara Simov srozala je ljubavnicu iz Crne Gore Anđelu Đuričić zbog afere sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Instagram.com printscreen
"DOK JOJ POPADIJA KUŠA SUPU, ONA NASKAČE" Tara Simov uništila Anđelu, pa Zvezdanu izjavila saučešće! (FOTO)

Bivša zadrugarka Tara Simov je na Instagram profilu objavila nekoliko statusa koje je posvetila Anđeli Đuričić. Podsetimo, Anđela je najstrašnije vređala Taru zbog njenog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša, govoreći da se njoj nikada ne može desiti da nekome razori porodicu, što joj se u Zadruzi 6 upravo desilo sa Zvezdanom Slavnićem

Tim povodom Tara se oglasila na Instagram profilu i prokomentarisala Anđelinu vrelu akciju sa Zvezdanom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Anđela Đuričić tuča u Zadruzi

 

- Da rezimiramo, prozvana sam od strane ove GOSPOĐETINE za nemoralnu, rasturačicu brakova, da pokazajem šta sam u kućim imala/gledala, da sam k*rva, prostitutka, ološ, lopov i sve ostalo - nastavila je Simova.

- Ja nemam klipove iz Zadruge gde na ikoga naskačem ili neko na mene (a imala sam dve veze). Ja nemam klipove iz Zadruge gde mi se vide gole grudi i gola zadnjica (OPREZNO SAM SE PRESVLAČILA 3 GODINE). Ja nemam klipove dok se tuširam (jer sam tokom istog sakrivala, okretala, pa samim tim bila nezanimljiva za Tviter). Ja nemam tvitove gde za sebe govorim da sam moralna gromada - dodala je Tara. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Devojka od 23 godine ima s*ks u devnom terminu, dok joj babe i popadije i komplet familija kusaju supu (to se iz kuće nosi). Ulazak u odnos sa čovekom od 46 godina koji imaju vanbračnu zajednicu od 15 godina (ali nema burmu). Svakodnevno pokazivanje golih grudi i zadnjica u kamere (to je fotošop) - ispisala je Simova.

- I možda bih dodala da na svu frigidnost i aseksualnost i kompletnu neprivlačnost kojom zrači, samo zna da legne. Tužno. Zveki, primi naše saučešće - poručila je Tara.

BONUS VIDEO: