ANĐELA PRETI DA ĆE SE UBITI ZBOG ZVEZDANA! Stravično ponašanje Slavnićeve ljubavnice, on doživeo NERVNI SLOM i zakleo je u ćerku! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 14.01.2023 | 14:30


Iako deluje da im je odnos idiličan, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić se sve češće svađaju.

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen
ANĐELA PRETI DA ĆE SE UBITI ZBOG ZVEZDANA! Stravično ponašanje Slavnićeve ljubavnice, on doživeo NERVNI SLOM i zakleo je u ćerku! (VIDEO)

Glavni preljubnički par "Zadruge 6", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se tokom proslave srpske Nove godine žestoko posvađali, a mlada Crnogorka je tom prilikom urlikala i klela se da će se zbog svog izabranika "ubiti"!

- Dobro, ajde, samo se smiri, ja te molim... Ja ne znam više šta da uradim! Ja ću se zbog tebe ubiti jednog dana i ne šalim se kada ti to kažem - vikala je Đuričićeva, a Zvezdan nije mogao da poveruje šta čuje:

 

 

- Šta si to rekla? Još jednom li kažeš tako nešto u životu... Kunem ti se u svoje dete, kunem ti se u Saru, budeš li u životu još jednom rekla, nemoj više da mi prilaziš - rekao joj se Slavnić.

- Dobro, samo se smiri... Želim da se smiriš. Izvini, evo neću više - umiljavala se Anđela.

Foto: zadruga printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Inače, snimak je i na društvenim mrežama izazvao potpuni haos, budući da se odmah povela priča iz prethodne sezone kada su svi brujali o tome kako je Anđela, navodno pokušala da se ubije kada je saznala da je dečko vara, i to tako što se, prema pisanjima medija, autom zakucala u betonski zid. 

Đuričićeva nije o tome govorila, niti je demantovala ove navode, ali su ove emotivne ucene upućene Zvezdanu svakako ponovo pokrenule priču o tome. 

Devojka koja je već pokušala da se ubije zbog bivšeg dečka opet preti da će se ubiti! Otišlo sve u... Sa ovom "Zadrugom" - napisano je pored snimka na Instagramu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: