OTKRIVAMO KO JE DEVOJKA NA KOJU JE DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKINUO: Svi je znate sa malih ekrana, ona mu je pomutila um! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 24.12.2022 | 20:42


Otkrivamo ko je nova devojka za kojom je Dejan Dragojević lud!

Foto: Youtube.com printscreen
OTKRIVAMO KO JE DEVOJKA NA KOJU JE DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKINUO: Svi je znate sa malih ekrana, ona mu je pomutila um! (VIDEO)

Nakon što se pojavila informacija da Dejan Dragojević ima novu devojku, te su fanovi ubeđeni da je to u pitanju Dalila Dragojević, na društvenoj mreži TikTok pojavio se viralni video, na kom pobednik Zadruge 5 se okreće za misterioznom atraktivnom curom. 

 

 

- Opa Boro! Boga mi, tako da... Stvarno, vitka noga, svaka joj čast - govorio je Dejan zbunjeno, dok je gledao u atraktivnu devojku. 

Našim tragom, uspeli smo da otkrijemo ko je devojka koja ju Dejan odmerio od glave do pete. U pitanju je voditeljka RED televizije, Tamara Galiano. Ovu atraktivnu voditeljku gledaoci su upoznali u emisiji ,,Ne gledam ti ja to". 

 

 

Inače, Tamara je imala žestok sukob sa Takijem Marinkovićem u emisiji, nakon čega je otac Maje Marinković hteo da je tuži. No, kako smo saznali, Taki je odlučio da ipak povuče tužbu protiv Tamare, jer nije želeo da ostane u lošim odnosima za kraj godine. 

BONUS VIDEO: