DRAGOJEVIĆ PRIZNAO DA JE RADIO PROTIV PRODUKCIJE: Dejan nakon raskida raskrinkao sve, slao ljude na Aleksandrine kontrole da joj daju informacije!


IZVOR: Republika - 04.12.2022 | 08:00


Dejan Dragojević otkrio na koji način je komunicirao sa sad već bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić.

Foto: Instagram.com printscreen
DRAGOJEVIĆ PRIZNAO DA JE RADIO PROTIV PRODUKCIJE: Dejan nakon raskida raskrinkao sve, slao ljude na Aleksandrine kontrole da joj daju informacije!

Nakon što se Dejan Dragojević oglasio o raskidu sa Aleksandrom Nikolić i time potvrdio da je i sam uvideo da se zaigrala sa Zvezdanom Slavnićem, kao i sa Filipom Carem, pobednik ,,Zadruge 5" otkrio je i na koji način je uspeo da komunicira sa sad već bivšom devojkom. 

- Ja sam zavoleo Aleksandru, ali mi ne treba. Kada čujem da ide na kontrolu, ja u pet ujuturu krenem, stojim do 12, 13, da je vidim, da joj mahnem. Dosta stvari sam radio protiv produkcije, pravio sam sr*nja, zbog osobe koja ne zaslužuje - rekao je Dejan na svom Jutjub kanalu i nastavio:

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić

 

- Ja ponesem sovu, da me prepozna, jer sam bio maskiran. Ja sam ljude slao da urlaju i viču šta da se dobaci, koje će ona da dobaci, svaki put kada se vratila nije me ispoštovala. 

Podsetimo, nakon nekoliko sati, na Instagramu se oglasila i Dejanova još uvek zakonita supruga Dalila Dragojević, koja je pesmom Nikolije Jovanović ,,Kako posle mene" isprovocirala sve korisnik društvene mreže, jer su upravo ovu numeru povezali sa raskidom. 

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

 

BONUS VIDEO: