NEĆETE VEROVATI KO JE NA SLICI! Bio je PRESLADAK, za njim su LUDELE devojke, a onda je PREVARIO ženu i završio na STUBU SRAMA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.12.2022 | 12:19


Od malih nogu se videlo da će biti šmeker.

Foto: Privatna arhiva
NEĆETE VEROVATI KO JE NA SLICI! Bio je PRESLADAK, za njim su LUDELE devojke, a onda je PREVARIO ženu i završio na STUBU SRAMA! (FOTO)

Reper Nenad Aleksić Ša prvi put je ušao u rijaliti program ''Zadruga'' u drugoj sezoni i od tada je pod budnim okom javnosti. Iako su svi mislili da će se vratiti na velika vrata rep scene i podsetiti na brojne hitove, biti pozitivan i jedan od miljenika publike, desila se u potpunosti suprotna situacija.

Naime, on je najpre bio veoma blizak sa Draganom Mitar, zbog koje je njegova tadašnja supruga Ivana ulazila u Belu kuću kako bi ga osvestila i vratila na pravi put. Tada je to uspela, ali četvrta sezona i Tara Simov su mu ''došle glave''.

Foto: N. Pančić

Nenad Aleksić Ša u Zadruzi

Prevario je suprugu, ludački se zaljubio u duplo mlađu Taru zbog koje je pokazao svoju drugu stranu. Svakodnevno je bio besan, posesivan, agresivan, svađao se, razvaljivao po kući, a onda je i pobegao. Napolju ga je sačekao razvod, a iako je u petoj sezoni pokušao da popravi sliku o sebi, nije uspeo u tome.

Naišao je na velike osude javnosti, etiketiran je kao muškarac koji vara, a mnogi su mu zamerili i što je zbog žena uništio svoju muzički karijeru. Ipak, u šestoj sezoni je dosta smireniji i staloženiji, ne petlja se sa ženama i ne razmišlja o ljubavnim aferama, te se mnogi nadaju da će ovog puta uspeti da sredi svoj život, a publiku po izlasku obraduje novim hitom.

POGLEDAJ GALERIJU

Republika je došla u posed njegovih fotografija iz detinjstva, a jasno je da se već u detinjstvu videlo da će biti šmeker i veliki zavodnik.

Podsetimo, Ša je žario i palio sa grupom Sha-Ila devedesetih godina, a svoju solo karijeru je otpočeo 2007. godine.

BONUS VIDEO: