DALILA NIKAD SUROVIJA PREMA MAJI MARINKOVIĆ: Dragojevićka uništila starletu, udarila je zbog RASTURANJA BRAKOVA!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 04.11.2022 | 22:00


Dalila Dragojević za Republiku udarila na Maju Marinković, pa bez dlake na jeziku, potkačila Miljanu Kulić.

Foto: printscreen rtv pink, Instagram
DALILA NIKAD SUROVIJA PREMA MAJI MARINKOVIĆ: Dragojevićka uništila starletu, udarila je zbog RASTURANJA BRAKOVA!

Bivša zadrugarka i drugoplasirana Dalila Dragojević, za portal Republika prokomentarisala je burnu vezu Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Dalila ističe za naš portal da bi Marinkovićeva trebalo da se pozabavi svojim ponašanjem, a ne njenim likom i delom.

Foto: E stock

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić

 

-Ma kakva perspektiva, on je kopija Filipa Cara, ona standardno luda, ne može Maja da se zadrži u ozbiljnoj vezi, to može da se razvlači po rijalitiju, ali van Zadruge ništa. Nas dve ne možemo da se poredimo. Moje i njeno provođenje u rijalitiju je drugačije, ja sam imala brak, vezu koja je bila katastrofalna, a ona je turbulentna od samog početka, ja nisam razvela nikoga, nego sam se razvela od mog supruga. Mislim da ona treba da poradi na tome da se posveti sebi, a ne da mene komentariše, ja sam mnogima trn u oku - priča Dalila za Republiku.

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović Zadruga 6

 

Podsetimo, Maja i Dalila imale su burne rasprave tokom ,,Zadruge 5", što zbog Dejana Dragojevića, ali i zbog odnosa sa Filipom Carem. Maja i Dalila delile su istog momka, kao i Aleksandra Nikolić, pa je taj zadrugarski Uragan mnogima budio interesovanje kako će se odviti.

Za kraj, Dalila je prokomentarisala i odnos Miljane Kulić, Nenada Macanovića Bebica i Lazara Čolića Zole:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Lazar Čolić Zola

 

- Bebica je sada ušao, nek mu je sam Bog u pomoći! Ja znam koliko Bebici Miljana znači, ja sam to imala prilike da vidim, ali vidim da se sada tamo prave porodice, neke familije. Videćemo šta će biti, videla sam i ovo za Zolinu ovu, što je kao bila trudna... Cirkus pravi! - ističe Dragojevićka za Republiku.

BONUS VIDEO: