KRISTIJANU SMEŠTAJU KRIVIČNA DELA!? Goluboviću stavili na teret dug od 45.000 EVRA, on se odmah oglasio: Montiraju mi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.11.2022 | 21:00


Kristijan Golubović tvrdi da mu nameštaju krivična dela.

Foto: N. Pančić
KRISTIJANU SMEŠTAJU KRIVIČNA DELA!? Goluboviću stavili na teret dug od 45.000 EVRA, on se odmah oglasio: Montiraju mi! (FOTO)

Bivši zadrugar Kristijan Golubović poznat je po burnoj prošlosti i kao neko ko neretko ima posla sa organima reda i zakonom, te je sada podelio sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu da mu je stiglo obaveštenje o dugu od 45.000 evra.

U obaveštenju je navedeno svedočenje javnosti nepoznatog muškarca koji tvrdi da Kristijanu ne duguje nikakav novac, kao i da nisu imali nikakav konflikt, a Golubović je fotografisao papir koji mu je stigao iz policijske stanice u Inđiji za određeno krivično delo.

– Evo kako se meni već godinama montiraju krivična dela za koja ni ne znam – napisao je Golubović.

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović dobio obaveštenje iz policijske stanice Inđija

O čemu se radi i ko stoji iza ovog krivičnog dela Golubović nije objasnio.

Inače, danas su on i njegova verenica Kristina Spalević doživeli neprijatnu situaciju kada im je jedan muškarac javno zapretio smrću, kao i da će od Kristijanove dece napraviti pljeskavice. Kristina je objavila sve javno, kao i kako izgleda muškarac koji je pretio, a onda istakla i da se javila organima reda, jer su pretnje koje je dobila morbidne i jezive.

BONUS VIDEO: