ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRATILA U ZADRUGU: Nakon ozbiljne operacije, ponovo u Šimanovcima, zadrugarima poručila JEDNO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.10.2022 | 14:17


Aleksandra Nikolić se tokom dana vratila u Zadrugu i zadrugarima poručila jasnu poruku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRATILA U ZADRUGU: Nakon ozbiljne operacije, ponovo u Šimanovcima, zadrugarima poručila JEDNO! (VIDEO)

Alreksandra Nikolić napustila je "Zadrugu" prrošlog ponedeljka, zbog operacije. Aleksandra je ušla u Belu kuću i obratila se svim zadrugarima, koji joj se nisu ni najmanje nadali. 

- Ćao zadrugari! Dobro sam Mićo! Ćao svima! Ljubičice moja! Da se ne pozdravljam sa svima, ćao svima! Vratila sam se, ja sam Aleksandra Nikolić! Miljana, i ti si došla! Ja nisam ništa gledala! Bila sam u apartmanu, nemam pojma ništa - objasnila je Aleksandra.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, Nikolićeva je napustila rijaliti ,,Zadruga" zbog ozbiljne operacije grudi, koji su nastali godinama unazad. Kako je operacija uspešno obavljena, Nikolićeva se danas vratila na velika vrata velelepnog imanja u Šimanovcima. 

Ostaje nam da vidimo kako će se Aleksandra ovaj put družiti sa zadrugarima, budući da se nije pozdravila sa svima, najsrčanije se obradovala Milici Veselinović, sa kojom je i pre izlaska imala najbolji odnos.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO: