Bivši muž Ivane Šašić progovorio o njihovom RAZVODU: Za propali brak okrivio pevačicu, a evo šta joj je najviše ZAMERIO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.10.2022 | 08:46 >> 08:47


Bojan Simić tvrdi da je Ivana Šašić kriva za krah njihovog braka, pa podelio sa širokim auditorijumom "Zadruge 6" sve detalje.

Foto: Instagram.com
Bivši muž Ivane Šašić progovorio o njihovom RAZVODU: Za propali brak okrivio pevačicu, a evo šta joj je najviše ZAMERIO! (VIDEO)

Bivši muž Ivane Šašić, Bojan Boki Simić, par sati nakon što je ušao u "Zadrugu 6" bacio je oko na Maju Kovačević i sad je otkrio sve o tom odnosu, kao i šta se desilo sa njegovim prethodnom braku sa pevačicom.

- Darko mene su ovde sjajno dočekali, kao da sam došao kući, osećam se da pripadam ovde, ovo je moja druga kuća - rekao je Boki.

-Celo jutro si priveo u društvu Maje Kovačević?

-Jesam, super je Maja, veoma mi je draga i zanimljiva - rekao je Boki.

Foto: Instagram.com

Bojan Simić i Ivana Šašić

 

.

-Reci mi šta se desilo sa tobom i Ivanom, vaš prisan odnos koji se raspao? - upitao je Darko.

- Pričalo se da smo imali dug, ali to nije istina. zadružili smo se, imali kredit, a ona je ušla da zaradi da to plati. Jednostavno smo pukli, udalji li smo se, a meni je trebala pažnja. Iskreno, izgubio sam se u tom životu - rekao je Boki pa komentaisao odnos sa majkom i bratom.

Foto: Youtube printscreen

Bojan Simić

- Sa bratom sam se posvađao, došla je policija i zbaranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata, Ivana mnogo tu priča. Ona slika audi kad kupi, a onda, a da ne pitam, ona je pre 11 godina izdala prvi album. Ne znam šta pokušava sa izjavama u medijim, da me minira. Moja majka je čuvala njenu decu, a Ivana spava. Da ne pominjem pesme koje sam joj kupio - rekao je Boki.

- Ona je majka dvoje dece, njoj su deca bila na prvom mestu, ne krivim je ali mene je zapostavila. Posle svega što sam saznao ona ne postoji za mene - dodao je Bojan.

BONUS VIDEO: