(VIDEO) SVI JE NAPALI: Nadežda ukanalila Slobu!


IZVOR: pink.rs - 19.01.2018 | 17:10


Nadežda Biljić prošle noći posvađala se sa starim prijateljem Slobom Radanovićem. Ona je izjavila kako joj je pevač slao SMS poruke, koje je ona protumačila kao Slobino udvaranje i pokušaj da je osvoji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda Biljić

Posle ove Nadeždine izjave, nastala je velika svađa. Tom prilikom pale su i teške preči među prijateljima, a tenzija se u ovom odnosu nastavila i jutros. Sve je počelo od razgovora Nadežde i Lune, da bi pevačica na kraju završila u suzama.

- Izgubićeš njega kao osobu, a on te hvalio kao sestru. Da te je muvao, rekao bi da te je muvao! Verujem i da je on za tebe imao šta da kaže, ali nije hteo - rekla je Luna Nadeždi.

Među ostalim zadrugarima, koji su se u tom trenutku našli u spavaćoj sobi, čuli su se komentari kako Nadežda možda želi da se u javnosti prikaže kao osoba koja je imala ljubavne odnose sa svojim drugom.

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović

- Možda ja tako želim da se prikažem napolju. Ja sam nula od čoveka i takva ću da budem do kraja! Ja sam debil! Sada ću da budem još gora! Ja sam njega smatrala najboljim prijateljem - govorila je Nadežda.

- Ali ne možeš da kanališ prijatelja napolju - umešala se Andrijana.

Nadežda je zatim ušla u raspravu sa novinarom Milanom Miloševićem i Sanjom Stanković, a u toku razgovora sa cimerima, Nadežda se rasplakala.

Foto: printscreen/TVPink

Nadežda Biljić

Ja nisam ispala prijatelj prema njemu! Ja sam toga svesna. Jedina stvar koju nisam trebala da uradim je što sam ukanalila svog prijatelja. Ja sam napravila grešku - pričala je pevačica, a onda nastavila da plače i kroz suze dodala:

- Ljudi, ja plačem zbog svojih privatnih problema koje imam napolju. Ne zbog ovoga. Ovo je kap koja je prelila čašu - tvrdi Nadežda.

Dok je Nadežda celu priču nastavila u dnevnoj sobi, kada je sa ostalima razgovarala o svemu, Luna i Sloba ostali su u sobi. Tom prilikom, Luna je izjavila kako svi žele da se pradaju za slavu.