"Neko je Ćertića trebao da postavi na mesto" Kristina Spalević podržala Kristijanovo MLAĆENJE Uroša, pa otkrila kako stres utiče na TRUDNOĆU!


IZVOR: Republika - 21.09.2022 | 13:26


Kristina Spalević prokomentarisala je tuču Kristijana Golubović i Uroša Ćertića!

Foto: ST/D.KADIĆ
"Neko je Ćertića trebao da postavi na mesto" Kristina Spalević podržala Kristijanovo MLAĆENJE Uroša, pa otkrila kako stres utiče na TRUDNOĆU!

Trudna verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević oglasila se nakon što je njen izabranik fizički nasrnuo na kaskadera Uroša Ćertića u rijalitiju "Zadruga". Nakon toga, Veliki šef doneo je oduku da ga kazni tromesečnim honorarom.

Kristina je prokomentarisala Golubovićev sukob sa Urošem, a tom prilikom je priznala da je nervira njegovo ponašanje.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tuča Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića u Zadruzi 6

 

- Ja ću da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam nasilje. Činjenica je da sam se juče ceo dan nervirala zbog onog dečka (prim.aut. Uroša Ćertića). Stvarno katastrofa! - rekla je ona o Ćertiću, pa nastavila:

- Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam videla da se Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mesto - rekla je Kristina.

Foto: printscreen/RED TV

Kristina Spalević

 

- Svi su mislili da sam se ja kod kuće baš stresirala, a nisam se uopšte iznervirala, iskreno - rekla je pevačica za "Srbiju danas".

BONUS VIDEO: