Kristijan zbog TUČE sa Ćertićem dobio naklon gledalaca: A svi su zaboravili kada je POLICIJA došla na kapiju zbog njega! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.09.2022 | 10:41


Kristijan Golubović pokupio je sve simpatije publike zbog toga što je prekinuo nedolično ponašanje Uroša Ćertića, a nekad se ponašao dosta gore od kaskadera.

Foto: N. Pančić
Kristijan zbog TUČE sa Ćertićem dobio naklon gledalaca: A svi su zaboravili kada je POLICIJA došla na kapiju zbog njega! (VIDEO)

Ponašanje Kristijana Golubovića našlo se na udaru, naročito nakon što je sprečio da Uroš Ćertić i dalje maltretira Adama Labunskog. Komentari na društvenim mrežama su se usijali, a zadrugari i gledaoci su oduševljeni da je neko Ćertiću stao na put. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tuča Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića

 

Golubović je juče potpuno pobesneo i maltene obrisao pod sa Ćertićem što je izazvalo oduševljenje gledalaca "Zadruge" koji su već danima revoltirani zbog Uroševog bahatog ponašanja. Zadrugari su kasnije satima pokušavali da ga smire u pabu, kako bi došao sebi, donosili su mu vode i slatkiše kako bi se oporavio. 

Ipak, i Kristijan i Ćertić su kažnjeni tromesečnim honorarima zbog nasilja, šti će verovatno uticati na njihovo spuštanje lopte.

 

 

Međutim, mnogi su zaboravili da je Kristijan svojevremeno izveden iz Pinkovog rijalitija i to u pratnji policije. Naime, još na Farmi, baš zbog njegovog ponašanja, patrola je došla po Golubovića, kako bi ga sproveli u policijsku stanicu zbog izjave. 

Prvi osnovni sud u Beogradu je trebalo tog dana da odluči da li Golubović mora u zatvor zbog dilovanja heroina.  

 

 

Nekoliko godina kasnije, Golubović je ponovo izveden iz Zadruge, jer je jedne noći uputio najužasnije pretnje starleti Staniji Dobrojević, koja se kasnije našla sa njim na sudu. Golubović je tada uplašio starletu, koja se nije osećala bezbedno, pa su organi odradili svoj deo posla. 

BONUS VIDEO: