Miljana Kulić se ponovo ODALA POROKU, nakon izlaska iz bolnice Marija ne može da je dovede u red! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.09.2022 | 21:59


Miljana Kulić ne prestaje da puši!

Foto: ST/N.MUTIĆ
Miljana Kulić se ponovo ODALA POROKU, nakon izlaska iz bolnice Marija ne može da je dovede u red! (FOTO)

Miljana Kulić izašla je iz Urgentnog centra posle 45 dana lečenja u ovoj ustanovi. Rijaliti zvezda ipak nije, kao što se pretpostavljalo, odmah otišla za Niš, već je s majkom Marijom Kulić i dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom ostala u Beogradu.

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić IMarija Kulić

 

- Miljana je mnogo srećna što je konačno pored svoje majke i Bebice. Za sada sluša sve. Pije terapiju koja joj je prepisana i koliko-toliko miruje. Oni nisu odmah otišli za Niš zbog nekih kontrola koje još ima u Beogradu, sigurno će za dva-tri dana da idu svojoj kući. Sad joj je laknulo zbog toga što može da puši, mada joj Marija stalno uzima cigarete i opominje je da smanji pušenje - započinje izvor, pa objašnjava šta očekuje Miljanu nakon odlaska u Niš:

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Miljana će nakon pregleda u Kliničkom centru, odakle je hitno prebačena za Beograd, i dalje biti na kućnom lečenju. Njoj je imunitet još ugrožen i mora da vodi računa. Koliko znam, ono što je sigurno je da će ona morati da primi vakcinu posle uklanjanja slezine, koja štitit od tri bakterije - pneumokoke, meningokoke i hemofilus influence i to treba uraditi što pre - završio izvor za Kurir.

Podsetimo, Miljana je za Republiku nakon izlaska s lečenja otkrila da se vraća jača nego ikada i da nastavlja gde je stala. Kulićeva je najavila i povratak u rijaliti ,,Zadruga 6" već u novembru ili decembru, samo da se situacija sa zdravljem još malo stabilizuje. 

BONUS VIDEO: