Dalila SMUVALA Anđela Rankovića?! Pokazala novog dečka, fanovi ga prepoznali!


IZVOR: Republika - 01.08.2022 | 09:37


Rijaliti učesnica nakon raskida sa‚Carem pokazala da provodi vreme sa drugim muškarcem, a iako nije želela da otkriva njegov identitet, čini se da su fanovi prepoznali o kome je reč.

Foto: ATA Images
Dalila SMUVALA Anđela Rankovića?! Pokazala novog dečka, fanovi ga prepoznali!

Dalila Dragojević je u više navrata javno govorila da se ogrešila o Anđela Rankovića zbog tadašnjeg dečka Filipa Cara, pa je očito rešila da se iskupi kod njega za sve.

Naime, ona je objavila snimak iz auta s navodnim misterioznim muškarcem, ali su je fanovi raskrinkali kada su prepoznali sat na ruci mladića kome Dalila drži ruku na butini i napisali da se radi upravo o Anđelu. POGLEDAJ GALERIJU


Obožavaoci su sumnje potkrepili i dokazima u vidu fotografija na kojima se vidi da Ranković ima identičan sat kao momak s Dalilinog snimka. Inače, Anđelo se trenutno nalazi u Italiji, dok se Dalila žalila na društvenoj mreži da je zakasnila na let i da joj ništa ne ide iz prve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Anđelo Ranković

 

Dok se Dalila voza s "novim dečkom", Filip Car je progovorio o njenom ocu Husu Mujiću, kog je besomučno vređao i psovao dok je bio u rijalitiju u turbulentnoj vezi s njegovom ćerkom. Prvo ga je pljuvao, a onda odlučio da sve poliže i izvini se čoveku koji mu se učinio dobar i fin:

- Video sam da se radi o normalnom čoveku. Žao mi je što sam izgovarao tako ružne reči za Husu, Dalilinog oca. On mi deluje kao normalan čovek. Šteta što ona nije malo više na njega. Dalila bi bila mnogo bolja da je očevo dete, kako mi se predstavljala.

BONUS VIDEO: