Dejan PREDVIDEO aferu Maje i Pece?! Isplivao stari SNIMAK, evo kako je Marinkovićeva REAGOVALA kada je spomenuo njenog sadašnjeg DEČKA!


IZVOR: Republika - 27.07.2022 | 07:26


Bura oko afere Maje Marinković i Pece Raspopovića se ne stišava.

Foto: Republika TV
Dejan PREDVIDEO aferu Maje i Pece?! Isplivao stari SNIMAK, evo kako je Marinkovićeva REAGOVALA kada je spomenuo njenog sadašnjeg DEČKA!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Maja Marinković preotela muža najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Par se nakon skandala koji je odjeknuo u medijima više ne krije, već uživaju na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori.

Na društvenim mrežama sada se pojavio stari snimak iz rijalitija "Zadruga", na kom Dejan i Maja u jednom razgovoru spominju Aleksandru i Pecu.

Naime, Dejan je jednom prilikom prokomentarisao da Maja nije osoba od poverenja, a kao primer naveo je odnos sa njenom tadašnjom drugaricom Aleksandrom i njenim suprugom Pecom, piše Pink.rs.

Foto: Nikola MUtic

Dejan Dragojević

 


- Zamisli dođe Majina drugarica, evo na primer druži se sa Subotićkom. I Subotićkin momak, muž, Peca i ona kažu "Ajde je l bi nam pričuvala kuću, daću ti ključ" - počeo je Dragojević, a Maja ga je ubrzo prekinula:

- Jao Deki, praviš poređenje stvarno koje nema veze sa životom - ubacila se Maja.

- A u kući svega i kaže ona "Sad ću ja da zovem mog momka" i on dođe sa fantomkom, kao sa Zadrugovizije, tu se vidi kakvi su ljudi. Ko će njoj da poveri bilo šta - nastavio je Dejan, a Marinkovićeva je dodala:

- Baš sam skoro spavala kod njih, pozdrav za Sandru i Pecu! - dodala je Marinkovićeva.

 

BONUS VIDEO: