OČEKUJTE NEOČEKIVANO u ZADRUZI 5! Pobeđuje Crnogorka, mire se Dejan i Dalila, Car posle finala ide pravo u zatvor?


IZVOR: Melina Gvero - 26.06.2022 | 04:15


Kako se bliži završetak "Zadruge 5", svi se pitaju ko će pobediti i odneti 50.000 evra! Prema svim anketama koje se sprovode u poslednje dve nedelje, većina je saglasna da je pobednik Dejan Dragojević, te da će u finale ući Viktorija Mitrović, Dalila Dragojević, Filip Car i Miki Đuričić.

Foto: Printscreen RTV Pink, ATA Images
OČEKUJTE NEOČEKIVANO u ZADRUZI 5! Pobeđuje Crnogorka, mire se Dejan i Dalila, Car posle finala ide pravo u zatvor?

Međutim, kako Republika.rs saznaje, najveću šansu da pobedi ima Crnogorka Anđela Đuričić, koja se od početka do kraja rijalitija ponašala kao prava dama.
Naime, jasno je da se ovome niko nije nadao, ali sve više se šuška da bi upravo Anđela mogla da ponese 50.000 evra, te možda i dobije posao u Beogradu.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić pobednica Zadruge 5?

Na finalnoj večeri biće mnogo iznenađenja, kako za gledaoce tako i za same učesnike. Neki će plakati od sreće, dok će druge istina da zaboli.

- Što se kaže, u rijaliti-formatima se nikad ne zna. Svake sezone imamo drugačije sudbine i taman kad pomislimo da smo sve videli, zadrugari nas odmah demantuju. Dejan je do skoro bio glavni favorit za pobedu i njega narod poredi sa Kijom Kockar zato što su istu sudbinu doživeli u rijalitiju, tj. oboje su ostavili supružnici. Viktorija je počela da se diže na lestvici nakon trudnoće i haosa koji je preživela zbog Marka Osmakčića. Verujte da je Sandra Rešić jedna od onih koji će se dobro plasirati, te drugo-treće mesto joj je zagarantovano. A što se Anđele tiče, vi nemate pojma kakve ona ima glasače. Ta devojka će biti najveće iznenađenje za sve. Znam da se ovome niko nije nadao, ali verujte da su najveće šanse da Crnogorka, fina, vaspitana i kulturna, bude pobednik "Zadruge 5". Načuo sam da će joj ponuditi i posao u Beogradu - kaže izvor koji ima analitički pristup rijalitiju, te nam garantuje da će se bivši supružnici Dalila i Dejan pomiriti iako to sada svima zvuči kao nemoguća misija:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Dalila Dejan Dragojević

 

- Dalila i Dejan su specifični. Ako bi pogledali sve od početka do kraja, shvatili bi da su oni imali zajednički cilj, a to je zaraditi što više novca i otići kod kuće s istim. Kada su shvatili da su, kao par, dosadni, razdvojili su se. Istina je da su iskoristili partnere Filipa i Aleksandru da bi dogurali do finala, te oboje pokupili što veće sume novca. Njih dvoje se mire čim izađu.

Kako dalje saznajemo, Filipu Caru se ne piše dobro nakon rijalitija, te, osim brutalnih pretnji koje je dobijao od Dalilinih roditelja i bivšeg dečka, njemu se smeši i zatvor.

Foto: E-stock

Filip Car u zatvoru posle rijalitija?

- Filipu je bolje da se rijaliti završi za nekoliko meseci jer, što je više unutra, manje su šanse da završi iza rešetaka. Prvo ima neraščišćene račune od pre, sada ga je Dalilina majka prijavila za fizičko maltretiranje ćerke. On ne sme u Hrvatsku zbog sličnih problema, tako da vam ja kažem da će Car nakon rijalitija brzo završiti u zatvoru - kaže izvor.

BONUS VIDEO