DETALJI GNUSNOG ČINA Marka Osmakčića: Nemački mediji RASKRINKALI zadrugara, POGLEDAJTE šta su OBJAVILI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.06.2022 | 11:41


Nemački mediji pišu o skandaloznoj obmani Marka Osmakčića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
DETALJI GNUSNOG ČINA Marka Osmakčića: Nemački mediji RASKRINKALI zadrugara, POGLEDAJTE šta su OBJAVILI! (FOTO)

Marko Osmakčić na skandalozan način napustio je rijaliti "Zadruga" tako što je njegova porodica lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića i time obmanula celokupnu javnost.

Naime, od strane nepoznatog muškarca je prosleđena umrlica Franje Osmakčića, te je na taj način Marko Osmakčić izveden iz rijalitija, koji nakon toga nestao i otišao u Švjcarsku. O sramnom  postupku su sada počeli da pišu i nemački mediji koji su takođe šokirani ponašanjem porodice Osmakčić.

Posle devet meseci rijalitija, 23-godišnjak se vratio svojim najmilijima. Ali samo zato što je njegova porodica u skandaloznoj laži videla jedini izlaz, jer mu je otac živ! Sada je rešio da objasni okolnosti, prenosi Espreso u celosti:

Foto: printsccreen

Nemački mediji pišu o Marku Osmakčiću

 

Marko Osmakčić devet meseci je bio izolovan od spoljnog sveta u srpskoj TV emisiji "Zadruga" - koja funkcioniše na sličan način kao i "Veliki brat".

Za to vreme izazvao je negativne naslove tučama, uvredama i nedavno trudnoćom svoje TV devojke. Nedavno je, međutim, uspeo da napusti rijaliti ranije jer je, prema čitulji, njegov otac "tragično" preminuo 8. juna 2022. godine. Ili ne?

BONUS VIDEO: