Marku Osmakčiću preti ZABRANA ULASKA U Srbiju? Devojku šamarao, tukao, pretio SMRĆU, a onda je načinio MONSTRUOZNU stvar, posledice su PAPRENE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.06.2022 | 21:20


Marku Osmakčiću preti zabrana ulaska u Srbiju!

Foto: shutterstock, Instagram.com
Marku Osmakčiću preti ZABRANA ULASKA U Srbiju? Devojku šamarao, tukao, pretio SMRĆU, a onda je načinio MONSTRUOZNU stvar, posledice su PAPRENE! (FOTO)

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić šokirao je javnost kada je pretukao bivšu devojku Viktoriju Mitrović pred kamerama zbog trudnoće, a potom i lažirao smrt oca.

Foto: ST/V.LUKIĆ, Printscreen Youtube Zadruga Official

Marko Osmakčić , Viktorija Mitrović, Regina

 

On je izašao iz rijalitija "Zadruga" kako bi navodno "sahranio" oca, za kojeg se ispostavilo da je živ. Budući da je iz Bele kuće izašao na taj način i samim tim prekršio pravila ugovora, moraće da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra, a u suprotnom će zbog prekršaja dobiti zabranu ulaska u Srbiju.

Foto: instagram.com/markoosmakcic

Marko Osmakčić Instagram

 

- Ništa bolje nisu zaslužili. Biće još svega i svačega. Sad sam malo u stresu. Čim sam u Švici, odmah sam u stresu i žurim. Narode, čujemo se uskoro - nije prestajao da se podsmeva svima koji su bili potreseni navodnom smrću njegovog oca Franja.

- Danas svako može da napravi umrlicu. Ljudi sahranjivali pevače, zvezde, čak i Mitrovićeva umrlica bila... Prestanite da se blamirate, nag*zili vas Osmakčići samo tako - napisao je on.

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Marko Osmakčić, Mario Osmakčić, Franjo Osmakčić

 

- U autu sam. Malo je gužva. Ja sam vam dobro. Otac nikad bolji. Lažu kao kerovi i smradovi. Ništa bolje nisu zaslužili. Biće svega i svačega što ću vam izneti i reći. Čim sam u Švici u stresu sam i žurbi. To je to narode, čujemo se uskoro - poručio je on na pomenutoj mreži bez blama.

BONUS VIDEO: