Viktorija htela da UHVATI FRAJERA NA BEBU! Hladan tuš za Osmakčića i Viki, evo ko je najviše kriv u skandaloznom odnosu! On je otvorio sve karte


IZVOR: Vladan Mišić - 11.06.2022 | 21:40


Turbulentan odnos pun nasilja i strasti između Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović zapanjio je javnost.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official
Viktorija htela da UHVATI FRAJERA NA BEBU! Hladan tuš za Osmakčića i Viki, evo ko je najviše kriv u skandaloznom odnosu! On je otvorio sve karte

Marko OsmakčićViktorija Mitrović ne prestaju da zgražavaju publiku i medije svojim ponašanjem. Zadrugari imaju intimne odnose (od kojih je jedan bio bez cenzure), tuku se, prilikom čega Viktorija izvuče deblji kraj. Ipak, najveći šok usledio je kada je Viktorija saznala da je u drugom stanju, a Marko joj je sve vreme govorio da treba da abortira. U toku svađe iste večeri, Mitrovićeva je ošamarila Osmakčića, a on joj je uzvratio još jače, kao što je i pre toga radio. 

Foto: youtube printsceen

Marko Osmakčić udario Viktoriju Mitrović

 

Osman Karić, otac zadrugara Stefana Karića, prokomentarisao je ovaj odnos za Republika.rs. Najpre je opisao Viktoriju, koja se bavi prostitucijom.

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić

 

- Od samog početka "veze bez veze" Viktorije i Marka, ja vidim samo strast i se**ualnu manijačku požudu. Kakva veza, samo strast, od emocije ni E. Viktorija se izjasnila na samom početku ko je i šta radi, čime se bavi. Zar mislite da bi Marko i njegova porodica bili srećni uz takvu devojku? Ne, ne bi. Viktorija je jedna prostodušna duša, misli da se jede sve što leti, ne smatram je zbog toga krivom, krivim njene "roditelje" bezdušne duše koji su mogli da je ostave kao dete babi i dedi na čuvanje. Šta je ona mogla da nauči od njih, kakvom obrazovanju da je nauče u sredini gde žive i dan-danas. Jednostavno nju je ulica vaspitala a ulica je za takve devojke pogubna - započeo je Osman za naš portal i naglasio da nije samo Marko nasilan prema njoj, već i Viktorija nekad prva digne ruku na partnera, što je takođe za osudu. Pored toga, Osman smatra da Viki hoće da iskoristi trudnoću kako bi zadržala Osmakčića.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić Zadruga 5

 

- Viktorija je zaljubljena u Marka, zna da će posle rijalitija ostati bez njega, sad koristi situaciju "uhvati frajera na bebu". Osuđujem svaki Markov potez pa i to što je udario Viktoriju, mada ga neću osuditi a da ne osudim i njen šamar upućen njemu. Ona je prvo optužena, a on iz samoodbrane drugooptuženi, bar što se tiče mog suda i osude - podvlači Karić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nasilje u Zadruzi, Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

 

Javnost je uznemirena i činjenicom da je Osmakčićev otac Franjo preminuo. Marko je momentalno izveden iz rijalitija, kako bi bio sa svojom porodicom u teškim trenucima. 

- Markov otac je preminuo, još uvek nemam informacije od čega i zbog čega. Ovim putem koristim priliku da porodici Osmakčić izjavim moje iskreno saučešće. Ne bih nikog da krivim ali mogu pretpostaviti samo jedan od razloga zbog koga je čovek umro - rekao je Osman, misleći na najnoviju situaciju oko Viktorijine trudnoće, te zaključuje:

- Mozda je njegov život okončan da bi drugi život započeo. Moram reći da je sad sve na Viktoriji i Marku. Marku koji Viktoriji nikada neće oprostiti, a ako se dete rodi u znak sećanja na oca, zauvek će ga voleti. Dete neće biti krivo ako će se roditi dabogda, zdravo i živo. Krivi su oni koji su se j**ali i samo na sebe mislili.

BONUS VIDEO