Viki favorit za 50.000 EVRA? Otkrivena imena zadrugara koji imaju najveće šanse za POBEDU!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 10.06.2022 | 17:58


Završetak pete sezone zakazan je za sredinu jula, pa se već sada predviđa ko će se boriti za glavnu nagradu

Foto: youtube.com/printscreen/RTV Pink/Republika
Viki favorit za 50.000 EVRA? Otkrivena imena zadrugara koji imaju najveće šanse za POBEDU!

Superfinale pete sezone rijalitija "Zadruga" sve je bliže, a ako je suditi prema komentarima i reakcijama publike, u trci za 50.000 evra biće Dalila Mujić, njen bivši suprug Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Viktorija Mitrović! Visoko će se, prema statistikama, pozicionirati i Miki Đuričić, koji je, po mišljenju mnogih, u ovoj sezoni pokazao koliko se promenio nabolje, pa je pokupio simpatije gledališta. Kako se spekuliše, finale je zakazano za sredinu jula, a kada su kladionice u pitanju, u njima se odavno šuška ko bi mogao da se nađe na prvom mestu.

Foto: ATA Images

Dejan i Dalila Dragojević najveći rivali za 50.000 evra

- Dalila i Dejan su zavrteli priču još na početku pete sezone budući da su skladan brak odjednom pretvorili u glavnu priču u rijalitiju nakon što je Dalila prevarila Dejana s Filipom Carem. Dragojević je posle nervnog sloma imao najveću podršku publike, dok je Dalila bila najomrženija žena na imanju zbog afere s Hrvatom. Kako je Mujićeva na kraju pokušavala da se pomiri s Dejanom, a to joj nije uspevalo budući da nije mogao da joj oprosti prevaru, ona je odlučila da hrabro nosi svoj krst, pa je nastavila vezu s Carem. U Dejanov život posle nekog vremena ulazi Aleks, s kojom do danas ima većinom skladan odnos, a kako mu je pomogla u teškim trenucima, zaradila je simpatije publike. Dalila, iako je najomrženija zbog svojih postupaka, ipak ima glasačko telo, pa je zato jedan od favorita i biće u trci za 50.000 evra - kaže nam izvor.

Foto: Republika.rs

Viktorija Mitrović zbog Marka Osmakčića favorit

Viktorija Mitrović je u žiži javnosti otkako je zatrudnela s Markom Osmakčićem, a posle pretnji koje joj je uputio i ucena da treba da abortira dete postala je heroina.

- Viki zbog Marka prolazi kroz pakao. On je tuče na svakom koraku, a otkako je saznao da je trudna tera je da abortira. Zbog toga je publika na njenoj strani, pa zbog velike podrške ima šanse da pobedi - kaže sagovornik i dodaje:

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miki Đuričić

- Najveće iznenađenje ove sezone je svakako Miki Đuričić! On je primer toga kako osoba može da se promeni nabolje, pa je u ovoj sezoni manji od makovog zrna. Miki je u prethodnim sezonama bivao diskvalifikovan zbog brutalnog nasilja prema drugim učesnicima, a otkako je postao otac i vodi porodični život, kao da je drugi čovek. Pčelar sada ima veliku podršku, pa nema sumnje da će u finalu biti tesno!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Karić ima podršku na društvenim mrežama

Karić s najvećom podrškom na društvenim mrežama

Stefan Karić u ovoj sezoni jedan je od momaka koji je pokazao kako može da se bude u rijalitiju i bez skandala, pa zbog toga ima veliku podršku. On na društvenim mrežama ima na stotine stranica koje vode fanovi, a koji već sada prave strategije za glasanje kada superfinale dođe na red. Kariću poruke pozdrava najviše stižu kada su emisije uživo, pa je i on svestan toga koliku podršku ima 

BONUS VIDEO: