MILJANA IMA FINANSIJSKE PROBLEME! Jelena Batos otkrila kada se KULIĆKA VRAĆA U RIJALITI, pa oplela po Mariji: Tretirajte je kao ćerku, a ne kao OBJEKAT ZARADE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.05.2022 | 09:35


Jelena Batos iznela nove informacije o Miljani Kulić i napala njenu majku Mariju Kulić.

Foto: Youtube.com printscreen
MILJANA IMA FINANSIJSKE PROBLEME! Jelena Batos otkrila kada se KULIĆKA VRAĆA U RIJALITI, pa oplela po Mariji: Tretirajte je kao ćerku, a ne kao OBJEKAT ZARADE! (FOTO)

Bivša zadrugarka Jelena Batos šokirala je ljude pokazavši poruke koje joj je slala nedavno diskvalifikovana rijaliti učesnica Miljana Kulić.

Naime, Jelena je na svom Instagramu podelila skrinšotove poruka u kojima je Miljana moli da joj pozajmi novac. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Jeco, diskvalifikovali su me da mi ne bi isplatili. Baš sam u velikom problemu i setila sam se tebe da mi pomogneš, za mesec dana bih ti vratila kad mi daju, jer ulazim opet. Jel' imaš 200-300 evra na zajam? - glasilo je objašnjenje i pitanje za Jelenu, koja je Kulićeva pitala gde je i sa kim se nalazi.

- Kod kuće, sa Nenadom sam. Treba mi za stan, u mnogo sam lošoj situaciji. Svi su mi okrenuli leđa. Pokušavam da se snađem za život, dok mi ne uplate novac ovi iz "Hepija", tako da sam baš nikakva - rekla je Miljana.

- Nisi sama, tu sam ja! Gde se nalaziš? - upitala je Batos, a Miljana je odgovorila:

- Doboj, biću tu u petak.

Jelena je objavila još jedan Insta stori, u kojem je oplela po Mariji Kulić, Miljaninoj majci navodeći da ne treba više svoju ćerku da koristi da bi joj dala novac.

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Batos se obratila Mariji Kulić

 

 - Ovo je jedan od najplaćenijih rijaliti igrača, koja je celu svoju porodicu digla na noge, a kada je počela da ide svojim stazama i ne puni im više džepove, mama je počela da se protivi i naređuje. Miljana je pala, i sva ona njena harizma, a tako isto i ekonomija... i vrata joj se svugde zatvaraju! Marija Kulić, mislim da bi bilo krajnje vreme da svoju ćerku tretirate kao ćerku a ne kao objekat zarade i rijaliti igrača! - napisala je Batos.

BONUS VIDEO