"Siniša preti da će se UBITI, ako rodim BEBU" DRAMA u domu Kulića, Bebica doveo Mariju do LUDILA, isplivali svi detalji iz Niša! (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.05.2022 | 14:49


Nenad Macanović Bebica nastavlja da vrši pritisak na Miljanu Kulić da mu rodi dete.

Foto: Youtube printscreen
"Siniša preti da će se UBITI, ako rodim BEBU" DRAMA u domu Kulića, Bebica doveo Mariju do LUDILA, isplivali svi detalji iz Niša! (FOTO)

Navodni biznismen i zadrugar Nenad Macanović Bebica sve vreme pokušava da slomi Miljanu Kulić da mu rodi dete, pa je umešao čak i njenu majku Mariju Kulić u ceo slučaj. Naime, Macanović je istakao da je Marija protiv abortusa, iako to, kao što smo imali priliku da vidimo, nije istina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Marija Kulić, Lazar Čolić Zola, Nenad Macanović Bebica

 

- Dobio sam pouzdanu informaciju da Marija želi da rodiš dete! Ona je uz nas! Ne veruj onima koji te ubeđuju da moraš na abortus. Rodićeš mi dete! - rekao je Bebica, a Miljana je skočila kao oparena:

- Prestani da lažeš! Ko, bre, tebi daje informacije?! Ne lupaj gluposti! Valjda znam šta moji roditelji misle. Marija je besna.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Miljana je nastavila da obleće oko bivšeg dečka Lazara Čolića Zole. Ona mu je priznala da se kaje što mu je u decembru nabila štiklu u glavu:

- Stigla me je karma! Udarila sam te štiklom, a sad ne mogu da nosim potpetice jer sam polomila nogu. Sve se vraća u životu! Siniša je pretio da će se ubiti ako rodim dete dok sam u ovom stanju. Imam povređenu nogu, pila sam lekove protiv korone i šest meseci ne smem da zatrudnim. Ti si lud! - govorila je Miljana.

Foto: printscreen rtv pink, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić

 

Marija Kulić kaže da nije očekivala da će njena ćerka peti put ostati trudna:

- U šoku sam! Miljana ima gomilu zdravstvenih problema i nikako nije smelo ovo da joj se desi! Sve što imam reći ću joj kad se budemo videle kod ginekologa. Kad je reč o Bebici, on mnogo laže, ali to radi da bi joj se dodvorio, Očigledno je mnogo voli. Ako mene pitate, volela bih da Nenad ode na razgovor kod psihijatra - rekla je Miljanina majka za Informer. 

BONUS VIDEO: