Aleksandrina majka ŽESTOKO BRANILA ćerku od Dragojevića, pa ŠOKIRALA! Dete mi je bilo BOLESNO, niko ne zna kroz šta je sve PROŠLA!


IZVOR: Republika - 02.05.2022 | 20:42


Majka Aleksandre Nikolić brutalno je odgovorila Biljani Dragojević.

Foto: ST/Petar Divac/printscreen/youtube.com
Aleksandrina majka ŽESTOKO BRANILA ćerku od Dragojevića, pa ŠOKIRALA! Dete mi je bilo BOLESNO, niko ne zna kroz šta je sve PROŠLA!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić ne prestaju sa svađama, te nakon okršaja zbog frizera i niza uvreda koje je Aleksandra uputila na Dejanov račun, danas su nastavili sa svađom i to zbog baklave koju je Dejan dobio od oca Dalile Dragojević, Husa Mujića.

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić svađa

Biljana Dragojević je imala mnogo toga da kaže o njihovom odnosu, a onda se oglasila i Slovenka Nikolić.

- Nisam detaljno pratila, ali mi nije jasno zašto sama nije tražila frizera ili zadatak za kosu. Ona je napravila problem jer je ona takva da bi svakome sve učinila, a kamoli Dejanu. Za nekoga koga voli bi radila apsolutno sve! Verujem da je Dejan iskreno voli, ali moguće da se neko umešao, ne bih da se izjašnjavam - kaže Lola i dodaje da je Car i Dalila ne zanimaju, kao ni moguće pomirenje Dejana sa bivšom suprugom.

Foto: youtube.com/pink.rs

Slovenka Nikolić o Dejanu i Aleksandri

- Njih nemam šta da komentarišem uopšte, ko su oni meni? Mene ne zanima niko sem mog deteta i onog ko je pored njega!

Foto: republika.rs

Slovenka Nikolić branila ćerku od Dragojevića

Na Biljanin komentar da je Aleksandra razmažena, Slovenka je imala da kaže samo jedno.

- Svašta, pa i moje je dete ljubimica u svojoj porodici, samo što od ptice mleka nije imala. Ne želim da se mešam u njihove odnose i komentarišem bilo šta, oni su danas dobro sutra loše i ne bih da svojom izjavom bilo šta dodajem. Svako ko govori takve stvari, govori o sebi. Moja Aleksandra jeste razmažena, bila je bolesna osam godina, primala infuzije 4-5 puta dnevno, svašta je prošla. Šta sam trebala da je teram da usisava, kuva, pere sudove... Kada bi ljudi znali šta je sve prošla, nikada u životu ne bi rekli jednu reč za nju... Ona je zlatna, kakva su deca koja su imala taj problem. Ne bih dalje komentarisala - zaključila je Slovenka za Pink.rs.

BONUS VIDEO