Odrastao je uz KRIMINALCE, gledao je kako me HAPSE: Osman Karić progovorio o Stefanovom detinjstvu, a onda se dotakao i njegove MAJKE!


IZVOR: Republika - 28.03.2022 | 09:05


Otac Stefana Karića, Osman Karić je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio kakvo je bilo zadrugarevo detinjstvo.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Odrastao je uz KRIMINALCE, gledao je kako me HAPSE: Osman Karić progovorio o Stefanovom detinjstvu, a onda se dotakao i njegove MAJKE!

Osman Karić, otac Stefana Karića, je bio jedan od gostiju nove epizode emisije "Premijera", a tom prilikom se najpoznatiji rijaliti tata dotakao Stefanovog detinjstva, ali i svakakvih situacija koje su im se desile.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić

 Zadrugu gledam kao utakmicu. Stefan je rođen iz ljubavi, čuvanje pod staklenim zvonom je bilo, ljubav mu nije falila. Ostali smo u porodičnim odnosima. Jedno vreme nismo bili dobri, pa smo se kasnije izmirili. Sve se desilo spontano i nenadano. Kada me prošao bes, shvatio sam da sa njom mogu i da popričam - ispričao je Osman, pa dodao:

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman Karić

- Moje uspomene su bile lepe, on je uživao u blagostanju, ali to su te devedesete gde sam  kao ulični momak krenuo stranputicom i bio ulični fajter. Odrastao je uz te ljude, bio je mali, video je i ružne i lepe stvari.Video je moje oružje, hapšenja, a žena je digla ruke od toga. Igrom slučaja upoznao sam sadašnju suprugu. Stefan i ona su kao brat i sestra. Ona mu nije maćeha nego kao polusestra, zbog toga sam srećan. Stefan liči na majku i na mene, pokupio je od oboje izgled - rekao je Osman.

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman Karić

Na samom kraju, Karić se prisetio i pokojne Dijane Milojković koju je Stefan jako voleo.

 -Igrom slučaja je on nju video na Instagramu. Tako mu se svidela, ali nikad joj nije pisao. Da bi se posle par meseci sreli u nekom restoranu u tržnom centru i pogledali su se i ljubav je planula. On joj je ispričao onda kako je nju primetio. Onda je ona umrla i to ga je jako poremetilo. Neka joj je laka zemlja. Po ceo dan je mogao da leži i da gleda u plafon - kaže Osman i dodaje:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

- Jovanu mnogo volim, voleo bih da ostanu zajedno kada izađe. Vreme mi je da postanem deda, nadam se da je našao devojku svog života. Što se tiče ljubavne priče sa Dalilom, nema toga, samo su se skapirali kao da se znaju sto godina - završava Karić, prenosi Scandal.

BONUS VIDEO: