Otkriveno ko baca CRNU MAGIJU na Dejana! Dalilina majka ga je unajmila, JEZIVI detalji: PREBAJAO JE NA UTROBU NEROĐENOG MAČETA!


IZVOR: Republika - 04.03.2022 | 16:01


Otkriveno ko je bacao crnu magiju na Dejana Dragojevića.

Foto: facebook.com/Emina Mujić
Otkriveno ko baca CRNU MAGIJU na Dejana! Dalilina majka ga je unajmila, JEZIVI detalji: PREBAJAO JE NA UTROBU NEROĐENOG MAČETA!

Vesna Rivas bila je gost emisije ''Između dve vatre'' i tom prilikom je pričala o crnoj magiji i skidanju iste kojom se i sama bavi kao beli mag, te se dotakla i jedne od najintrigantnijih tema nekoliko meseci unazad, bacanju crne magije na Dejana Dragojevića.

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević i crna magija

Naime, petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' obeležila je javna prevara Dalile Dragojević svog supruga Dejana Dragojevića, a u javnosti se od tada spekuliše o navodnom bajanju nad Dejanom.

Vesna tvrdi da je na Dejanu urađeno mnogo toga, ali i da će mu ona pomoći da skine sve sa sebe i da se već uveliko time bavi.

- To životinjsko, kako mi kažemo je nešto što se baje i što se radi preko životinjskog. Ima i na nogice kokošije, na jaja, na ljuske jajeta, na zmijsku košuljicu, onda, to su najteže magije od životinjskih, koje se rade na utrobu nerođenog mačeta, znači ubiju trudne mace i onda se u njihovu tu kožicu uvija i prebaja, onda se taj neko ponaša kao Dejan - rekla je Vesna i dodala da zna kod koga je naručena magija za Dejana.

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas o crnoj magiji bačenoj na Dejana Dragojevića

- Taj čovek je u invalidskim kolicima, kontaktirala ga je Emina, Dalilina majka. U Bosni svi znaju o kome pričam, on je rodom iz Bugojna, živeo je najviše u Tuzli, a radi na relaciji najviše Tuzla-Sarajevo, on je invalid i taj po narudžbini radi sve - rekla je Vesna u emisiji.

BONUS VIDEO