Šutnuću Aleks zbog 50.000 EVRA! Dejan pokazao PRAVO lice, priznao da su mu samo PARE bitne!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 02.03.2022 | 13:54


Dejan Dragojević šokirao je sve priznanjem da bi se odrekao Aleksandre Nikolić zarad novca i rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Šutnuću Aleks zbog 50.000 EVRA! Dejan pokazao PRAVO lice, priznao da su mu samo PARE bitne!

Dejan Dragojević, kog mnogi smatraju potencijalnim pobednikom "Zadruge 5", pokazao je da mu je od svega bitnije šta narod o njemu misli, pa čak i od njegove veze s Aleksandrom Nikolić. Naime, on je priznao da bi zbog nagrade od 50.000 evra bio spreman da se odrekne Aleks ukoliko se to ne dopada ljudima koji su njegova podrška i koji bi eventualno glasali za njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević priznao da bi se odrekao Aleksandre Nikolić

Kada se u Beloj kući povela polemika oko toga da je Dejan ozbiljan i veoma proračunat rijaliti-igrač, te da neće olako ispustiti fanove koji su uz njega stali kada ga je sada već bivša supruga Dalila javno prevarila. Nije krio da ga pogađa svaka osuda, kako cimera u rijalitiju tako i gledalaca pokraj malih ekrana, pa zato nastoji da balansira i ostane dobar pred svima i za sve.

- Ja sam rekao Aleks da ne može da očekuje da je branim non-stop. Ako je odbranim, onda sam loš. Mene instinkt tera da je branim. Kad mi dođu pitanja, kad moram da se pravdam, opet ja ispadam lažov - rekao je Dejan na prozivke zašto ćuti u nekim momentima kad bi trebalo jasno da pokaže stav prema devojci ili s druge strane prema nekom od prijatelja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević o rijalitiju

- Onda idi budi u vezi s narodom! Kakve ti ovde priče prodaješ - uzvratio mu je žestoko Marko Đedović, aludirajući na to što želi da sačuva lažnu sliku o sebi da bi se dodvorio publici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović napao Dejana Dragojevića

- Ja sam rekao da moram psihički da se pripremim na sve to. Meni je najbolje bilo kad sam bio najgori. Moram da se stavim da budem u ratobornom modu - nastavio je da se pravda Dejan, čije pravo lice su, na kraju, svi uvideli.

BONUS VIDEO