ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU! Bivša zadrugarka priznala koliko je Peca STARIJI od nje, ISTA JE RAZLIKA KAO IZMEĐU NJE I SINA!


IZVOR: Republika - 15.02.2022 | 08:35


Aleksandra Subotić konačno je otkrila koliko godina ima njen suprug Predrag Peca Raspopović.

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss
ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU! Bivša zadrugarka priznala koliko je Peca STARIJI od nje, ISTA JE RAZLIKA KAO IZMEĐU NJE I SINA!

Nekadašnja rijalitiji učesnica Aleksandra Subotić oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti, a nakon brojnih skandala koji su je pratili, ona je našla svoj mir i sreću pored svog sadašnjeg partnera, Predraga Pece Raspopovića.

Iako retko govori o njemu i čuva njegovu privatnost, Subotićeva je sada otkrila koliko je Peca stariji od nje s obzirom na to da je mnoge to zanimalo. Prema njenim rečima Peca ima 49 godina.

- A kada već pričamo o godinama - moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine - napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagram profilu.

Ona je jednom prilikom otkrila i kako su se ona i njen partner upoznali.

- Upoznala sam ga krajem februara, početkom marta meseca na njegovoj vikendici. Došla sam sa ćerkicom kod njega na večeru. Ali pre toga smo se čuli i dopisivali jedan duži period. Posle toga smo nastavili da se viđamo, ja sam dolazila sa drugaricama u Novi Sad i počeli je jedno zaista lepo druženje, a nakon toga sam sebi dopustila da se opustim i zaljubim. Sve je krenulo onako neozbiljno, s obe strane, ali onda je ljubav uzela maha i eto dokle smo sada stigli.

BONUS VIDEO