DALILINOM OCU PRETE SMRĆU! Huso Mujić se SAKRIO, plaši se da će ga UBITI!


IZVOR: Republika - 09.02.2022 | 22:39


Komšije Huse Mujića tvrde da se krije zbog pretnji smrću koje dobija.

Foto: printscreen/TVPink
DALILINOM OCU PRETE SMRĆU! Huso Mujić se SAKRIO, plaši se da će ga UBITI!

Ekipa "Paparaco lova" otišla je u Gornji Šepak kako bi pratila oca Dalile Dragojević, Husu Mujića, o kome zbog ćerkine bruke celo mesto bruji. On se nakon Daliline javne prevare svog supruga Dejana Dragojevića oglašavao nekoliko puta, a nikada nije krio koliko je ljut na ćerku isticavši da je Dejan jedini zet kog on prihvata.

Kuća Dejana i Dalile Dragojevića je ista kao kada su je ostavili, Huso nije dovršio čuvenu ogradu, a ispred kuće parkiran je Dejanov automobil. 

Foto: printscreen/TVPink

Kuća Dejana i Dalile Dragojević

Huso je usnimljen u dvorištu svoje kuće, kako vreme provodi u prodavnici koju drži i druži se sa psima i mačkama, koje je prvo nahranio, a onda se vratio svojim obavezama.

Foto: printscreen/TVPink

Kuća Huse Mujića

Kako svi znaju šta se dogodilo u rijalitiju, spekulisalo se da Huso od sramote ne može napolje da izađe, a sada je komšija otkrio sa kakvim se sve neprijatnostima susreće Dalilin otac.

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujič dobija pretnje smrću

Naime, on je rekao da Huso svakodnevno dobija pretnje smrću i da zbog toga spava u ćerkinoj i zetovoj kući jer je kako kaže bilo problema u Gornjem Šepku.

- Bilo je problema u Gornjem Šepku. Zvao je taj Feto, za tu prodavnicu.. Huso trenutno spava u kući Dalilinoj, policija ga je zvala na informativni razgovor jer je ovaj Feto pretio da će ga ubiti pištoljem - ispričao je komšija, koji očekuje da se nakon Dejanovog izlaska iz rijalitija  Mujići raskusuraju sa njim:

Foto: printscreen/TVPink

Komšija Dejana i Dalile

- Huso čeka da se Dejan pojavi po pitanju stvari, po pitanju svega. Još uvek su dobrim, korektnim odnosima. Ljudi se vole i po pedest godina, sad se nova ljubav desila i to je to.

BONUS VIDEO