VUK MOB ŽESTOKO UDARIO NA ŠA! Reper otkrio sve detalje odnosa sa Tarom Simov, pa se obrušio na njenog bivšeg dečka: IDIOT OD 40+


IZVOR: Republika - 04.02.2022 | 10:23


Nakon što je Tara Simov priznala da je bila intimna sa Vukom Mobom što je posebno iznerviralo Nenada Aleksića Ša, oglasio se i reper i otkrio detalje.

Foto: instagram.com/iamvukmob
VUK MOB ŽESTOKO UDARIO NA ŠA! Reper otkrio sve detalje odnosa sa Tarom Simov, pa se obrušio na njenog bivšeg dečka: IDIOT OD 40+

Tara Simov je priznala javno da je bila intimna sa reperom Vukom Mobom što je naročito iznerviralo njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, a zatim su krenule spekulacije da je Tara rasturila emotivni odnos i Olivere Konatar i Vuka, zbog čega se reper oglasio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov priznala da je bila intimna sa Vukom Mobom

- Gledam i slušam ovu komediju danima, gde sam konstantno glavna tema iskompleksiranom idiotu od 40+ godina koji dok je bio van niti me je pomenuo, ni kontaktirao (a mogao je), niti se potezala bilo kakva tema o meni. Jer, hvala Bogu, znamo kako bi se to završilo - počeo je Vuk Mob i dodao:

Foto: Printscreen

Vuk Mob i Olivera Konatar prekinuli dok je trajala Zadruga

- Prvo, mene bi bilo sramota da odem na nacionalnu televiziju i paradiram kako mi je neko spavao sa devojkom (navodno) i to opevao. Drugo, ako je tebi vrhunac života što sam ja spavao (navodno) sa tvojom devojkom, onda... Treće, Tara nema nikakve veze sa Oljinim i mojim prekidom, niti je bila u priči jer smo Olja i ja prekinuli pre nego što se Zadruga završila - rekao je Vuk, prenosi Blic.

BONUS VIDEO