NAKON PSIHIJATRIJE I TUŽILAŠTVA POSVETILA ČORBI PESMU? Procurio snimak Teodore Bilanović sa nastupa, pevala BIVŠEM i MAJI MARINKOVIĆ? (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.01.2022 | 21:49


Teodora Bilanović je nakon torture koju je preživela od svog bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe, počela da nastupa po klubovima, a mnogi su za snimak koji je objavila pomislili da je posvetila Čorbi i Maji Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAKON PSIHIJATRIJE I TUŽILAŠTVA POSVETILA ČORBI PESMU? Procurio snimak Teodore Bilanović sa nastupa, pevala BIVŠEM i MAJI MARINKOVIĆ? (FOTO)

Odnos bivših zadrugara, ali i bivših partnera Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe je sve zategnutiji, toliko da su stigli i do suda.

Foto: Privatna arhiva

Teodora Bilanović na odeljenju psihijatrije

Naime, kako smo prenosili Teodra je završila na odeljenju psihijatrije nakon psihičkog zlostavljanja Čorbe, a potom ga je i tužila, te je on po izlasku iz rijalitija ''Zadruga'' dobio zabranu prilaska bivšoj devojci, a o daljem toku slučaja odlučiće tužilaštvo.

Foto: Privatna arhiva, Republika.rs

Teodora Bilanović i Čorba na sudu

Iako su mnogi mislili da je Bilanovićeva u potpunosti pala u depresiju i povukla se u sebe, ona je rešila da dokaže da stvari stoje drugačije. Naime, ona je na svom Instagram profilu snimala lajv u kom se vidi da nastupa u jednom klubu, nasmejana i raspoložena, očigledno rešena da svoj život nastavi bez osvrtanja na prošlost i Čorbu.

Foto: printscreen/instagram.com/teodorabilanovic

Teodora Bilanović na nastupu

Međutim, kada je zapevala pesmu ''Krivi spoj'' mnogi su pomislili da ju je posvetila Čorbi i njegovoj drugarici Maji Marinković, sa kojom je bio intiman dok je bio sa Teodorom u vezi, a sudeći po načinu na koji ju je pevala i doživela, jasno je da još uvek nije u potpunosti presekla i zaboravila bivšeg dečka. 

Foto: printscreen/instagram.com/teodorabilanovic

Teodora Bilanović peva

BONUS VIDEO