PRIČA DA SE UDALA, A PRAVI HAOS! Miljana Kulić se POLJUBILA sa OVIM VODITELJEM, na sve načine POKUŠAVA da privuče PAŽNJU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.01.2022 | 07:53


Miljana ni nakon diskvalifikacije iz rijalitija ne prestaje da intrigira javnost svojim skandaloznim ponašanjem

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official
PRIČA DA SE UDALA, A PRAVI HAOS! Miljana Kulić se POLJUBILA sa OVIM VODITELJEM, na sve načine POKUŠAVA da privuče PAŽNJU! (FOTO)

Iako diskvalifikovana učesnica "Zadruge", Miljana Kulić, nedeljama unazad ističe kako živi život iz bajke, putuje svuda po Srbiji, a i šire, druži se sa bivšim rijaliti učesnicima, objavljuje da se udala, čini se da je istina ipak malo drugačija.

Naime, Miljana je gostovala u jednoj emisiji i nimalo joj nije bio problem da se poljubi sa nekadašnjim cimerom Filipom Đukićem pred kamerama što je napravilo opšti haos na društvenim mrežama.

Foto: prinscreen

Miljana Kulić i Filip Đukić

 

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno navodno kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocenim automobilom.

- Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije - rekle su nedavno komšije porodice Kulić u Nišu za Blic.