DEJAN TRAŽIO 20.000 EVRA DA BI SE VRATIO U ZADRUGU? Dragojević UCENJIVAO produkciju, a ovo je tražio za Cara!


IZVOR: Republika - 15.01.2022 | 17:31


Dejan Dragojević je napravio opštu pometnju kada je pre dva dana raskrvario sebi glavu staklenom flašom, a sada su isplivali detalji razgovora sa produkcijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
DEJAN TRAŽIO 20.000 EVRA DA BI SE VRATIO U ZADRUGU? Dragojević UCENJIVAO produkciju, a ovo je tražio za Cara!

Dejan Dragojević se danas vratio u Zadrugu nakon što je pre dva dana napravio opštu pometnju kada je raskrvario sebi glavu zbog Dalile Dragojević i Filipa Cara. Dejan je odmah izveden iz rijalitija kako bi mu bila ukazana adekvatna medicinska pomoć.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević se vratio u Zadrugu

Kako Kurir, piše, Dejan je odlučio da zavrti igru, pa je po ugledu na suprugu, odlučio da od produkcije traži 20.000 evra zbog svega što je pretrpeo.

Međutim, produkcija nije želela da pristane na ove uslove, jer smatraju da njegov skandal nije nimalo za pohvali, a Dragojević je nakon toga promenio ploču pa je rešio da se vrati u rijaliti bez dodatnog honorara, sa obećanjem da neće praviti nikakve probleme, ali samo ako izbace Filipa Cara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević nakon skandala

Prvo je zahtevao da ga diskvalifikuju, a kada je video da to nije moguće zatražio je da on i Dalila nemaju nikakav kontakt sa Filipom, jer smatra da je on kriv za njihove probleme.

Po svemu sudeći, produkcija je pristala na ove uslove, pa će drćati Cara na distanci dok se ne uvere da Dejan neće opet napraviti skandal-

Podsetimo, Dejan je pre ulaska u "Zadrugu" s produkcijom ugovorio nedeljni honorar od 1.500 evra, a pošto je u šou-programu već 20 nedelja, to znači da je do sad zaradio oko 30.000.

BONUS VIDEO: