PRAVIŠ MI PAKAO OD ŽIVOTA, ZAKUNI SE DA MI SE NEĆEŠ OBRATITI: Dalila OČAJNA nakon što je videla Dejana, PLAČE na sav glas!


IZVOR: Republika - 15.01.2022 | 15:41


Dejan Dragojević se vratio nakon dva dana na velelepno imanje, a odmah je usledio obračun sa Dalilom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PRAVIŠ MI PAKAO OD ŽIVOTA, ZAKUNI SE DA MI SE NEĆEŠ OBRATITI: Dalila OČAJNA nakon što je videla Dejana, PLAČE na sav glas!

Dalila Dragojević ne prestaje da maltretira Dejana Dragojevića nakon što se vratio u Zadrugu, a sada je poludela jer smatra da su mu isprali mozak dok je bio van rijalitija.

- Moja želja je bila da izađem da te vidim, ja ti sad kažem. Tebe hrani da budeš jadničak, i te tvoje isto. Jel hoćeš sad da te ispolivam i da ti iseckam stvari da bi ti svaki dan slali je li? -rekla je Dalila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević krvav

- Nemoj ja da krenem da spominjem - rekao je Dejan ali ga je Dalila odmah prekinula:

- Koga? Moju majku je li? Mog oca koji su tu bili za tebe 24 sata, kako si se pozdravio tako sa mnom? - bila je besna Dalila.

- A kako da se pozdravim kad me napu*avaš i štipaš? - upitao je Dejan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević se vratio u Zadrugu

- Bude li se bilo šta desilo meni ovde ne želim da te vidim u svom prisustvu, a sada uživaj sa svima onima koji ti bolje misle od mene - rekla je Dalila i dodala:

- Zakuni se Bogom da više sa mnom nećeš imati nikakvu komunikaciju ni pogled sa mnom, zakuni mi se - jecala je Dragojevićka.

- Neću da se kunem - rekao je Dejan kratko.

- Praviš mi od života pakao, zakuni se da mi se nećeš obratiti ni da me vidiš u najgorem stanju. Izluđuješ me sa tim drčnim stavom - vikala je Dalila.

BONUS VIDEO: