ČORBA IDE IZA BRAVE: Bivši zadrugar pred sudom zbog nasilja nad Teodorom Bilanović!


IZVOR: Republika - 14.01.2022 | 22:16


Ekipa portala Republika.rs došla je do saznanja da je bivša zadrugarka Teodora Bilanović prijavila policiji Milana Jankovića Čorbu za nasilje, nakon čega se ceo slučaj našao pred tužilaštvom.

Foto: youtube.com/Republika
ČORBA IDE IZA BRAVE: Bivši zadrugar pred sudom zbog nasilja nad Teodorom Bilanović!

Bivša zadrugarka Teodora Bilanović prijavila je policiji bivšeg dečka i zadrugara Milana Jankovića Čorbu za nasilje i psihičko maltretiranje. 

- Teodora je od izlaska iz Zadruge trpela fizičko i psihičko nasilje od Čorbe. Kada mu je zapretila da će konačno ga prijaviti on je pobegao u Zadrugu. Kada se Teodora obratila policiji za pomoć, Čorba je već uveliko bio u rijalitiju, pa su ga zato 2. januara izveli na saslušanje - priča naš izvor i dodaje: 

- Teodora je bila i na svim psihijatrijskim veštačenjima kada ju je i vaša ekipa uslikala. Čorbi je izrečena zabrana prilaska, a ceo slučaj je preuzelo tužilaštvo - završava naš izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Ekipa portala Republika.rs stupila je u kontakt sa Teodorom koja je potvrdila naša saznanja. 

- Mogu da potvrdim vaša saznanja. Bila sam u pokliciji na nagovor prijatelja. Milanu je izrečena zabrana prilaska, i zbog daljeg toka istrage ne smem iznositi nikakve detalje. Ceo slučaj je preuzelo tužilaštvo. Sklonila sam se iz Beograda radi svoje sigurnosti - izjavila je Teodora za REPUBLIKU. 

Podsećamo, pre samo nekoliko dana naša ekipa uslikala js Teodoru vidno utečenu na psihijatriji klinike na Dedinju.