USPELI SMO! MAJA I DALILA ZAKOPALE RATNE SEKIRE, ZBOG PORTALA REPUBLIKA.RS! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.12.2021 | 22:52


Maja Marinković i Dalila Dragojević pozirale zagrljene za novogodišnje praznike za dnevne novine SRPSKI TELEGRAF i portal REPUBLIKA.RS!

Foto: printscreen
USPELI SMO! MAJA I DALILA ZAKOPALE RATNE SEKIRE, ZBOG PORTALA REPUBLIKA.RS! (FOTO)

Danas je u Zadruzi bilo slikanje za dnevne novine Srpski telegraf i portal Republika.rs, što je izazvalo opštu pometnju među aktuelnim zadrugarima. 

Ono što nam je bila početka ideja, jeste da spojimo dve ljute rivalke Maju Marinković i Dalilu Dragojević. I moramo vam priznati da nam je pošlo za rukom.  

Foto: printscreen

Maja i Dalila

Ljute rivalke su pozirale rame uz rame jedna sa drugom, ali ono što nas je posebno obradovalo jeste kada je naš fotograf dobio i zagrljaj! Znači uspeli smo za praznike da spojimo nespojivo. 

 

Osim toga, naša ideja je bila i da spojimo Maju Marinković sa svim svojim bivšim momcima u Zadruzi. Na spisku su se našli Marko Janjušević Janjuš, Milan Janković Čorba i Mensur Ajdarpašić.

Foto: printscreen

Maja, Janjuš, Mensur i Čorba

I tu smo uspeli. Maja konačno ima fotku sa svim svojim bivšim ljubavima, iako je sada u "srećnoj" vezi sa Filipom Carem. Čorba je dok su pozirali napravio "pištolj" i uperio ga Maji u glavu. Šta li je ovo značilo?

 

EKSKLUZIVNE fotografije zadrugara moćićete da pogledate na portalu REPUBLIKA.RS kao i dnevnim novinama Srpski telegraf tokom novogodišnjih praznika! 

 

BONUS VIDEO: